Четвер, 25.04.2024, 12:00
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » БОГДАНІВСЬКА РОДИНА ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ СЕЛА
13:19
БОГДАНІВСЬКА РОДИНА ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ СЕЛА

БОГДАНІВСЬКА РОДИНА ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ СЕЛА

День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості. Богданівці готувалися до свята всією родиною: напередодні було завершено реконструкцію пам’ятника та упорядковано територію храму.
Гарної осінньої днини, 1 жовтня, майже всі мешканці зібралися, аби разом відсвяткувати День народження свого села.
О 12 годині було проведено покладання вінків до підніжжя стели головою ветеранської організації В.М. Потаповим, генеральним директором ПСП «Родіна» О.Ф. Шишкуновим, сільським головою В.М. Масюк, ієреєм Євгенієм. Ветерани праці та жителі села хвилиною мовчання вшанували пам’ять про усіх загиблих односельчан у роки Другої світової війни.


Святкування розпочалися у місцевому будинку культури. На правах господарів села відкрили урочистості В.М. Масюк та О.Ф. Шишкунов. Вони висловили глибоку вдячність усім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут. Дякували всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає здійснювати благоустрій села, підтримує порядок, розбудовує та прикрашає свій будинок, двір, вулицю, все наше село.
На святі були присутні поважні гості – голова райради Г.Г.Турбаба, завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д.О. Шенцева у Дворічанському районі В.І. Дорошенко та ієрей Євгеній. Вони щиро бажали усім, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Щоб кожен наступний день був зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.
Ієрей Євгеній розповів про свій духовний шлях. Він наголосив, на тому, що, розпочинаючи будь-яку важливу справу, ми звертаємось до Бога з проханням: «Господи, допоможи!», тож разом із громадою попросив у Всевишнього, аби в кожній оселі села та в кожному серці запанував мир, злагода і благополуччя.


На святкуванні цінними подарунками було відзначено наймолодших жителів села та їх родини, довгожителів села, багатодітні родини, подружжя, які в цьому році святкують золоте весілля – Івана Володимировича та Галини Василівни Сердюків, срібний ювілей – Михайла Миколайовича та Наталії Іванівни Тарасових, Олександра Ярославовича та Ніни Іванівни Олійників, Павла Петровича та Людмили Миколаївни Бритиків, Олександра Миколайовича та Галини Василівни Семикозів, Василя Михайловича та Людмили Михайлівни Лазаруків, молоді подружжя – Максима Павловича та Аліни Анатоліївни Бритиків, Михайла Володимировича та Катерини Андріївни Червоних. Відзначили також колектив амбулаторії загальної практики сімейної медицини за щоденну клопітку працю, за турботу про здоров’я кожного із членів сільської громади, колектив дошкільного навчального закладу «Сонечко» – за педагогічний талант, професійну майстерність у галузі дошкільної освіти, колектив загальноосвітньої школи – за відповідальну повсякденну працю в галузі шкільної освіти та виховання підростаючого покоління, колектив сільського будинку культури – за вклад у збереження національних традицій у селі, завідуючу бібліотекою – за відродження та збереження традицій у селі, колектив поштового відділення Укрпошти – за клопітку відповідальну працю в сфері обслуговування населення, працівників територіального центру – за щоденну клопітку працю та турботу про самотніх людей похилого віку. На святкуванні нагородили ветерана-підводника Миколу Олександровича Семенова, активістів села, відзначили кращі квітучі садиби.
За активну доброчинну діяльність, вагомий вклад у соціальний розвиток села та за постійну спонсорську підтримку грамотою та цінним подарунком відзначили Олега Федоровича Шишкунова. За підтримку соціальної сфери села цінний подарунок отримала приватний підприємець Ірина Миколаївна Шишкунова.


Активну участь у святковій концертній програмі взяли учасники художньої самодіяльності сільського Будинку культури Любов Кісіль, Тетяна  Курбатова, Віра Герасименко, Валентина Колісник, Наталія Кучер, Антон  Масюк, Єлизавета Соломкіна, Денис Плішань, Сергій Черних, Сергій Вікторов, Єлизавета Демченко, Вікторія Іваненко, Альона Журавльова, Світлана Літвінова, Руслана Вінніченко, Анастасія Вінніченко, Анна Ребрун, Вікторія Попова, Тетяна Іваненко, Карина Сабіна, Дар’я Чегринець, Денис Забігайло, Дар’я Кучер, вихованці ДНЗ «Сонечко» – Микита Грабовський, Іра Артеменко, Костя Лисенко, Лєра Буденна, Ваня Коваленко, Вероніка Бичкова, а також випускники дитячого садочка – Віра і Варя Плахотич, Таня Черкасова, Женя Герасименко – вітали присутніх зі святом села, дарували всім чудові пісні, запальні танці та неабиякий гумор.
У фойє будинку культури була проведена виставка народних умільців – майстрів, які продовжують справу народного ремесла, вкладаючи в свої роботи ніжність, душевне тепло та любов.
На подвір’ї всіх пригощали смачною кашею, пиріжками, котлетами, ватрушками, смачними тортами. Як завжди, мешканці села з нетерпінням чекали на святкову лотерею, в якій розігрувалися цінні призи. Присутні на святі танцювали під веселу музику, яку дарували Михайло Кутько та Людмила Зеленська.
Дитячі атракціони та низку інших забавок безкоштовно було організовано для діток завдяки спонсорській підтримці О.Ф. Шишкунова та Д.О. Шенцева. А що може бути найкращою подякою для тих, хто все це зробив? Звісно, радість у світлих дитячих оченятах. І її було море!
Свято вдалося. Із легкою втомою селяни, задоволені та щасливі, не поспішаючи, поверталися додому, аби завтра знову приступити до щоденної праці.
                                                                                                                                Н. КУЧЕР.

                                                                                                                       фото А. Фоміна

Категорія: Новини культури | Переглядів: 429 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]