Четвер, 25.04.2024, 08:03
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » ДЕНЬ ГРОМАДИ У РІДКОДУБІ
12:25
ДЕНЬ ГРОМАДИ У РІДКОДУБІ

ДЕНЬ ГРОМАДИ У РІДКОДУБІ

Уже п’ять років поспіль Рідкодубівська сільська рада святкує день громади. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку і турботу, цінні поради батька. У цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.
Десятого вересня було напрочуд тепло і сонячно, неначе сама природа готувалася святкувати з жителями наших сіл. О 10-й годині на стадіоні зібралися місцеві жителі та гості, від старого до малого. Свято розпочалося спортивними змаганнями з футболу, в яких брали участь чотири команди. Перемогу здобули наймолодші учасники - команда «Юність». Переможців було нагороджено медалями та перехідним кубком сільської ради.


Близько п’ятнадцятої години члени громади почали сходитися до сільського будинку культури, де була оформлена фотовиставка клубу «Калинові грона». Майстрині цього клубу виставили також свої роботи. Була представлена виставка дитячих малюнків на тему «Майбутнє села». У своїх малюнках діти Рідкодубської школи показали, яким вони хотіли б бачити рідне село в майбутньому. Дещо пізніше розпочався святковий концерт. У цей вечір своїми художніми  номерами жителів  села та гостей вітали  ведучі Дмитро і Катерина Захарчуки, учасники художньої самодіяльності під керівництвом Т. Медяник - директора Рідкодубівського СБК, та О. Герасименка - художнього керівника.

          
Із теплими словами до своїх односельців звернувся Рідкодубівський сільський голова М.М. Лазарєв. Вітаючи односельчан зі святом, Микола Миколайович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Він побажав селу розквіту, а також міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя.
Добре відомо, що жодне свято не проходить без почесних гостей. Багаті на них і ми. На наше свято завітали Л.І. Глотова - керівник апарату Дворічанської районної ради, В.В. Приходін - головний лікар КЗОЗ ЦПМСД Дворічанського району, Л.М. Бабика - заступник начальника фінансового управління РДА, В.Л. Остапенко - Кутьківський сільський голова, І.І. Саранді – генеральний директор ПСП ім. Чкалова, Х.Д. Оганесян, Г.Д. Оганесян, М.І. Головачов - орендарі, А.Є. Фомін - редактор газети «Дворічанський край», які звернулися до громади з вітальними словами. В.В. Приходін передав рідкодубівській громаді вітання від голови райдержадміністрації В.А. Приходька.
У концертній програмі у виконанні Євгенії Рустамової пролунала пісня «Село моє», а Сергій Пастушенко виконав пісню про рідний край. Вітали гостей і наших мешканців вихованці ДНЗ «Малятко». Ірина Медяник поздоровила найменших жителів села піснею «Донечка», а у виконанні Анюти Захарчук лунала пісня «Хорошее настроение» для найстарших жителів. Піснею «Батькам» привітала багатодітні родини Катерина Іванова. Для молоді, яка в цьому році отримує головний документ дорослого життя –паспорт - пролунав музичний подарунок у виконанні Лізи Борисенко, Каті Іванової, Діани Мельник.
Наше село молодіє новоствореним подружжям. У поточному році на весільний рушник стали Є. Намінат і О. Головачова  Музичний дарунок для них - пісню «Гори, гори ясно» - підготували О. Герасименко і Н. Борисенко. Золотих ювілярів – подружжя Миколи Павловича та Ганни Стефанівни Резніченків - поздоровив піснею Сергій Пастушенко. Наших захисників Вітчизни, які несуть чи несли службу, виконуючи свій священний обов’язок, піснею «Майор» привітала Наталія Борисенко. Того дня святкував свій день народження Василь Миколайович Дорошенко, для нього О. Герасименко та Є. Рустамова виконали пісню «Забирай».
Усім відзначеним були вручені пам’ятні сувеніри від сільської ради.
І.І. Саранді, М.І. Головачов, Г.Д. Оганесян та Х.Д. Оганесян вручили своїм орендодавцям цінні подарунки.
Додали рідкодубівцям святкового настрою ансамбль «Калинові грона»,  виконавши запальну пісню «Гуляй село», а також Ліза Борисенко, Алла Ковальова, Діана Мельник, Катя Іванова, Настя Прокопчук, Олена Просолова, які подарували глядачам ритмічний танець. Лунали пісенні поздоровлення від Л. Кузніченко та Л. Іванової.
Після закінчення концерту наших жителів чекав святковий ярмарок, який підготували учні Рідкодубської школи. На святкуванні провели розіграш лотереї, почастували односельчан і гостей кашею. Завдяки Благодійному фонду народного депутата Д.О. Шенцева діти безкоштовно розважалися на надувній гірці, батуті, а також ласували солодкою ватою. Свято пройшло тепло, весело, по-сімейному. Ми впевнилися, що наша громада – це велика дружня родина. Бережімо ж славні традиції, звичаї та наші свята, бо село – це криниця нашого родоводу, це наша велика родина.
Щиро дякуємо всім організаторам заходу і всім активним жителям громади, які взяли участь у святі. Рідкодубівська сільська рада висловлює велику подяку І.І. Саранді, М.І. Головачову та Г.Д. Оганесяну за фінансову допомогу у проведенні свята.
Ще раз вітаємо всіх зі святом - святом громади, святом сільської родини!
                                                                                                                       Н. КОХТЕНКО.
                                                                                   Секретар Рідкодубівської сільської ради.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 443 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]