Четвер, 25.04.2024, 02:53
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Грудень » 1 » ДЕНЬ ЛЮБИТЕЛІВ ДРУКОВАНОГО СЛОВА У ДВОРІЧНОМУ
16:18
ДЕНЬ ЛЮБИТЕЛІВ ДРУКОВАНОГО СЛОВА У ДВОРІЧНОМУ

ДЕНЬ ЛЮБИТЕЛІВ ДРУКОВАНОГО СЛОВА У ДВОРІЧНОМУ

У відділеннях поштового зв’язку «Укрпошта» на Дворічанщині, як і на всій території держави, триває передплатна кампанія. Жителі району щодалі активніше передплачують уподобані видання. Колектив редакції районної газети спільно з поштовиками, як і у попередні роки, проводять Дні передплатника.
У попередньому номері «Дворічанського краю» (від 18 листопада) наші читачі вже мали змогу ознайомитися з друкованим матеріалом щодо проведення такого заходу в райцентрі. А от у п’ятницю минулого тижня редакційники виїхали у сел. Дворічне, щоб і там провести День передплатника, до речі, вперше.
Відчинивши двері приміщення відділення поштового зв’язку, відчули знайомий запах свіжих газет. Нас радо зустріли начальник відділення зв’язку «Дворічне-1» Марина Сизонова і листоноша Тетяна Дробянська, ознайомили зі своєю роботою.
Тим часом один за одним підтягувалися любителі друкованого слова. Поштовики, люб’язно спілкуючись із клієнтами, отримуючи задоволення від своєї роботи (це було видно неозброєним оком), оформлювали їм квитанції про передплату.
Під час спілкування з відвідувачами поштового відділення дізналися, які види періодики є найпопулярнішими серед читачів, які рубрики «ДК» до вподоби їм. Передплатники районки висловили свої побажання щодо того, якою вони хотіли б бачити улюблену газету у прийдешньому році, які теми слід порушити на її сторінках.
Розповіли, що газету передплачують роками, щосуботи поспішають до поштової скриньки, аби якнайшвидше дізнатися про районні, і не тільки, новини, розгадати сканворд, відшукати знайомі обличчя на фотознімках. Говорять, що подобається зміст газети, залюбки читають «Дворічанський край» родинами. Відзначили, що листоноші – Тетяна Дробянська і Наталія Зінченко – ніколи не запізнюються з доставкою газет, приносять завжди своєчасно.
Зауважили також про перевагу передплати, адже не доводиться перейматися придбанням свіжого номера, бо це, на жаль, можна зробити тільки у райцентрі.
Загалом День передплатника потішив усіх присутніх. Такий обмін інформацією завжди приносить користь його учасникам: поліпшує настрій клієнтів поштових відділень, зміцнює дружні стосунки представників редакції газети і поштовиків, у яких спільна мета – забезпечувати населення району інформацією.
Незважаючи на популярність телевізійних, інтернет-ЗМІ та їхні можливості, інтерес до друкованих видань зберігається, а для багатьох, особливо людей старшого покоління (вважаю, не потребує пояснень) залишається невід’ємною частиною життя. Тож передплачуйте і читайте єдине в нашому районі друковане видання «Дворічанський край»!
Наразі саме момент нагадати нашим читачам, що вартість передплати друкованого видання «Дворічанського краю» на рік становить 186 грн. 96 коп. (окрім того, 8 грн. 96 грн. – за приймання передплати). Якщо є можливість забирати газету в приміщенні редакції, то з питання передплати можна звернутися безпосередньо до редакції, така послуга обійдеться вам у 156 грн. Також газету можна отримувати в електронному вигляді на свою поштову скриньку, вартість такої передплати – 80 грн. Скористайтеся цією можливістю, спробуйте, адже пізнавати нове завжди цікаво!
                                                                                                                                               О. САНІНА.
                                                                                                                                       Фото А. Фоміна.

Категорія: Хроніка тижня | Переглядів: 364 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]