Четвер, 28.03.2024, 12:53
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Липень » 31 » ДЕНЬ СЕЛА У МИКОЛАЇВЦІ
10:31
ДЕНЬ СЕЛА У МИКОЛАЇВЦІ

ДЕНЬ СЕЛА У МИКОЛАЇВЦІ

Миколаївка! Лагідна й мила,
Водночас велична й проста. 
Ти мене з дитинства полонила,
Закохала в сонячні жита.

Для кожної людини найріднішим і найкращим є місце, де вона народилася. Для нас це с. Миколаївка. Вже вдруге його жителі святкують День села. Цього року свято відбулося напередодні дня Святої Трійці. Розпочалося воно о 9-й ранку турніром із міні-футболу, в якому взяли участь 4 команди з сіл Миколаївка, Богданівське, Терни. Першість у турнірі вибороли футболісти з Богданівського. 
У фойє клубу впродовж дня діяла фотовиставка «Будні і свята нашого села», а також були представлені роботи місцевих майстринь Л. Єфіменко, О. Єфіменко, Г. Смицької, О. Колісник, О. Халашевської, Л. Піддубко, Е. Реполовської, Г. Ющенко, В. Сухоносової.


О 15-й годині розпочався святковий концерт, на якому були присутні голова Дворічанської районної ради Г. Турбаба, завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д. Шенцева у Дворічанському районі В. Дорошенко, керівник фермерського господарства «ГиренкоА.І.» А. Гиренко, редактор районної газети «Дворічанський край» А. Фомін, настоятель Свято-Георгіївського храму, протоієрей Олексій, а також голови сусідніх сільських рад: В. Масюк, М. Коломійцев, М. Тритяк, В. Бакунець, які поздоровили жителів села зі святом.
Учасники художньої самодіяльності порадували всіх запальними танцями, піснями, інсценівкою. Вже вкотре активну участь у концертах беруть Г. Беда, В. Сухоносова, О. Шевченко, Т. Зеленська, Ю. Згоннік, Д. Король, М. Бритик, А. Севостьянова і К. Севостьянова. 


Також були організовані веселі змагання – як для малечі, так і для  дорослих. Цікавими були конкурс для дітей «Приклей козаку чуба» і танцювальний – для молоді – «Знайди пару». У конкурсі «Хто більше наліпить вареників» перемогла О. Біда, у перетягуванні канату сильнішою виявилася команда працівників ФГ «Гиренко А.І.». Знайшлося чимало бажаючих помірятися силою в штовханні гирі. Всі переможці були нагороджені подарунками, а учасники – заохочувальними призами.
Протягом святкування малеча розважалася на атракціонах, які надав народний депутат України Д. Шенцев. Неочікуваним переможцем для всіх став гість Артур. По закінченню змагань на всіх чекали смачна каша, шашлик.
О 22-ій годині небо над Миколаївкою осяяв святковий феєрверк. Музика звучала до пізньої ночі. 
Висловлюємо велику подяку за спонсорську допомогу А. Гиренку, а також М. Тамаряну, О. Шишкунову, Ю. Старікову, С. Кісілю. Дякуємо всім мешканцям села, які допомагали в проведенні свята і словом, і ділом. Бажаємо здоров’я, щастя вам і вашим родинам. 
                                                                                                    І. ЧЕРКАСОВА, В. СУХОНОСОВА, Т. СМИЦЬКА. 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 454 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]