П`ятниця, 29.03.2024, 09:49
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Липень » 31 » «КВІТУЙ У ПІСНІ Й ДОБРИХ СПРАВАХ, ЧАРІВНА МОЛОДІСТЬ МОЯ!»
10:58
«КВІТУЙ У ПІСНІ Й ДОБРИХ СПРАВАХ, ЧАРІВНА МОЛОДІСТЬ МОЯ!»

«КВІТУЙ У ПІСНІ Й ДОБРИХ СПРАВАХ, ЧАРІВНА МОЛОДІСТЬ МОЯ!»

Двадцять п’ятого червня у районному будинку культури відбулося свято з нагоди Дня молоді. «Сьогодні в нашім районі свято, гостей зібралося багато. 
Ми раді щиро вас вітати, здоров я, успіхів бажати», – такими словами ведучі Максим Гладкий та  Олександра Рибалка розпочали першу частину концерту. 
Із вітальним словом до всіх присутніх та молоді звернулися голова районної ради Галина Григорівна Турбаба і заступник голови районної державної адміністрації Ірина Володимирівна Григоренко. Керівник апарату райдержадміністрації Світлана Володимирівна Нейман зачитала спільне розпорядження райдержадміністрації та районної ради про відзначення з нагоди Дня молоді. Керівники району вручили грамоти і подяки. 
У багатогранності юних красунь Дворічанщини глядачі мали змогу переконатися в шоу-конкурсі «Міс Дворічанщини - 2017» у другій частині концерту. У конкурсі взяли участь шість красунь: Діана Прокоф’єва із с. Тавільжанка, Анастасія Попович – із Токарівки, Софія Першина представила с. Колодязне, Анастасія Ряднова із Дворічної, Вікторія Іваненко – представниця с. Богданівське, Олександра Дробот  із Вільшани. 
Конкурс оцінювали люди, знані на Дворічанщини: Людмила Миколаївна Ковтун, Сергій Миколайович Щоличев, Михайло Петрович Бабенко.
Настав час для перегляду конкурсів. Найгарніші дівчата зачарували всіх своєю молодістю, красою та харизмою. Виступи дівчат вразили глядачів калейдоскопом талантів та викликав вибух емоцій та вир почуттів. Тут були патріотичні, чуттєві і дуже гарячі танці, дивовижні вірші, що створювались просто на очах, вокальні номери. Завершилося це яскраве дійство традиційним дефіле українських костюмів із елементами літа.
Глядачам не довелося нудьгувати жодної хвилини. Після кожного конкурсу забезпечували глядачам гарний настрій талановиті молоді артисти, аматори сцени які підготували яскраві номери: Ю. Потапова, Е. Ключко, Д. Диня, М. Ковбаса, Т. Нодь, П. Кравцова, А. Масюк, Д. Скоропльот.
Ще на початку конкурсу кожен у залі уболівав за свою красуню. Кінець же свята був справді феєричним – глядацька аудиторія зірвалася бурхливими оплесками, адже на сцені з’явилися красуні Дворічанщини для отримання нагороди кращих із кращих.
 Тож настав час для нагородження. Ведучі запросили на сцену журі та переможниць у обласному конкурсі «Міс Харківщина - 2017» Ольгу Плачинту і Валерію Курбатову.
За підсумками, підведеними членами журі, визначено переможниць у номінаціях: «Міс Фантазія» – Олександра Дробот, «Міс Грація» – Анастасія Попович, «Міс Ніжність» – Діана Прокоф’єва, «Міс Гармонія» – Софія Першина, «Міс Елегантність» – Вікторія Іваненко, «Міс Дворічанщина - 2017». –Анастасія Ряднова.
На згадку про незабутню подію у їхньому житті дівчата отримали дипломи, подарунки, квіти і прихильність сотень глядачів.
Усім організаторам і керівникам, які допомагали у проведенні свята велика подяка.
Молодість – безцінний дар природи. ЇЇ треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. 
 З нагоди свята Дня молоді бажаємо усім  творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум. Твердо знайте: молодість – не вік, молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!
                                                                                                                                              І. РИБАЛКА.
                                                                                                 Художній керівник Дворічанського РБК.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 630 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]