Четвер, 28.03.2024, 14:37
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2015 » Липень » 17 » НА СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
15:27
НА СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

НА СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Чотирнадцятого липня відбулася LІІ сесія VІ скликання Дворічанської селищної ради. Основним питанням засідання було затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад. Метою громадського обговорення є залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо добровільного об’єднання територіальних громад під час прийняття відповідного рішення. Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами. Депутати селищної ради проголосували за прийняття зазначеного рішення.
До розгляду було запропоновано питання про виконання Програми благоустрою Дворічанської селищної ради на 2013-2015 роки. Голова селищної ради Ф.А. Магомедов зазначив, що коштів на виконання заходів катастрофічно не вистачає, однак роботи з благоустрою проводяться якісно.
Жителі селища задоволені роботою колективу КП «Дворічна», який очолює Д.М. Стоянов. Забезпечується водопостачання, вивіз твердих та рідких побутових відходів, ямковий ремонт доріг, здійснюється підготовка техніки до роботи в осінньо-зимовий період. Але разом з тим селищний голова відзначив, що договори на вивіз сміття уклало лише близько 65% населення селищної ради. Також зазначив про необхідність виділення коштів на утримання комунального підприємства.
Депутати обговорили потребу ремонту доріг по вулицях Партизанська та Чевоноармійська.
Д.М. Стоянов поінформував присутніх про вихід із ладу частини труби водогону під асфальтовим покриттям по вулиці Радянська й потребу у виділенні коштів для придбання поліетиленової труби, необхідної для забезпечення водопостачання, ремонту глибинних насосів, обладнання п’яти  водозабірних  свердловин   вузлами  обліку.
Головний бухгалтер селищної ради Н.В. Бондарєва повідомила депутатів про значне перевиконання бюджету та запропонувала низку позицій щодо його розподілу. Серед таких роботи щодо благоустрою селища, у т.ч. ремонт і утримання автомобільних доріг, утримання дошкільного навчального закладу «Колосок», звільнення батьків від плати за харчування дітей із багатодітних сімей, які відвідують ясла-садок, та на проведення спортивних заходів. Депутати підтримали висловлені пропозиції.
На сесії також було розглянуто низку заяв, які стосуються земельних питань.

О. САНІНА.
Депутат Дворічанської селищної ради.
Фото автора.

 

Категорія: Офіційно | Переглядів: 519 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]