Субота, 20.04.2024, 02:21
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Грудень » 1 » НОВОСІЛЛЯ У КАМ’ЯНСЬКІЙ ГРОМАДІ
15:28
НОВОСІЛЛЯ У КАМ’ЯНСЬКІЙ ГРОМАДІ

НОВОСІЛЛЯ У КАМ’ЯНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Після капітального ремонту запрацював будинок культури у с. Кам’янка. Така подія для мешканців села довгоочікувана та значима, адже відтепер у населеному пункті працюватиме центр дозвілля для дітей, молоді та людей старшого віку. В оновленому будинку культури тепло, затишно, просторо і світло. Цікавий інтер’єр зали, сучасний «одяг» сцени, закуплено нові м’які крісла.
Розпочала офіційну частину свята з нагоди відкриття сільського господарка – директор СБК Тетяна Бологова. Вона привітала односельців та гостей і зачитала короткий звіт про роботу закладу, досягнення його аматорів за звітний період. Із її доповіді дізнаємося й історичні факти, зокрема про те, що розпочали зводити будівлю в 1961 році, а у 1963-му її було здано в експлуатацію, на посаді директора у різні часи працювали близько дванадцяти осіб.
Аби привітати кам’янчан, на свято завітали і районні гості: голова районної державної адміністрації Ірина Григоренко, голова районної ради Галина Турбаба, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Сергій Щоличев, голова організації ветеранів України, завідуючий громадською приймальнеюнародного депутата України Д. О. Шенцева у Дворічанському районі Василь Дорошенко й автор цих рядків – редактор газети «Дворічанський край» Андрій Фомін. Гості привітали кам’янчан із такою потрібною та значимою подією в житті громади адже нині тут вируватиме життя: відбуватимуться мистецькі зустрічі, лунатимуть пісні, виконуватимуться танці. Вони із задоволенням подарували дошку для прасування. Привітав односельців і сільський голова Сергій Юр’єв, він наголосив, що завдяки спільним зусиллям сільської ради, спонсорів, небайдужих жителів громади, підтримці районної ради та райдержадміністрації вдалося досягнути таких вагомих результатів. Ремонтні роботи тривали упродовж двох років, розпочавшись частковим перекриттям даху. Потім було замінено вікна, двері, капітально відремонтовано стелю та перестелено підлогу у глядацькій залі, зроблено опалення та ін. Усього на реконструкцію будівлі та прилеглої території з бюджету сільської ради було виділено понад 700 тис. грн., спонсорські внески становили майже 100 тис. грн. Сільський голова подякував усім, хто допомагав у ремонті.


За сумлінну працю та вагомий особистий внесок із вирішення питань життєдіяльності громади та підтримці закладів соціальної сфери подяками Кам’янської сільської ради відзначено О.І. Бологова, В.І. Бологова, М.Г. Тамаряна, С.В. Скрипнікова, А.В.Федосєєва, А.Ж. Мкртчяна, Ю.В. Старікова, О.А. Макарова, М.В. Луніна, Ф.В. Рибнікова, М.О. Губанова, В.В. Піддубка.
Звичайно, найбільшою окрасою свята став довгоочікуваний святковий концерт за участю дитячого танцювального колектив «Весела компанія» у складі К. Вітнової, К. Строєвої, А. Чернявської, С. Соловйової, гурту «Калина», вокального колективу «Кам’янчани», учасників аматорського мистецтва с. Кам’янка: Олександри Брянець, Олени Брянець, Лідії Кравченко, Крістіни Піддубко, Оксани Дудки, Галини Скадченко, Марини та Дар’ї Луніних, Алли Перепелиці.


На завершення хотілося б відмітити, що свято в с. Кам’янка вдалося на славу. І хочеться сподіватися, що прекрасний зал завжди буде наповнений українською піснею, словом і танцем. Нехай тут завжди вирує творче життя, щоб люди, які своєю творчістю і невтомною жагою примножують культурну скарбницю нашої держави, були здоровими і щасливими.
                                                                                                                                                 А. ФОМІН.
                                                                                                                                        Фото С. Запісова.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 478 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]