Середа, 24.04.2024, 07:30
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Грудень » 28 » ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
11:19
ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

23 листопада у будинку коворкінгу «FABRIKA» м. Харків відбувся ІІ польсько-український форум місцевого самоврядування «Громада. Ефективний розвиток. Інвестиції».
Форум проводиться другий рік поспіль у рамках реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації, яка активно реалізується в Україні, зокрема на Харківщині. На сьогодні створено 13 об’єднаних громад, які є спроможними та чисельність кожної з яких сягає від 6,5 до 26 тис. мешканців.
Ініціаторами й організаторами Форуму є Харківський Центр розвитку місцевого самоврядування, Харківська обласна державна адміністрація, Генеральне Консульство Республіки Польща у Харкові, ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», Програма «U-LEAD з Європою» та Міжнародний фонд «Солідарність».
У роботі Форуму взяли участь близько 400 представників органів місцевого самоврядування, державної влади та громадських організацій Харківської області, а також представники делегацій із 7 областей України, українських і польських ділових та експертних кіл. Серед учасників - голова Харківської ОДА Юлія Світлична, голова Харківської облради, президент Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов, генеральній консул РП в Харкові Януш Яблонський, президент Польсько-Української господарчої палати та президент Міжнародного об’єднання "Європа-Північ-Схід", екс-міністр економіки Польщі Яцек Пєхота та інші. Від Дворічанський району у форумі взяли участь: голова райдержадміністрації Ірина Григоренко, голова райради Галина Турбаба, селищний голова Фархад Магомедов та редактор газети «Дворічанський край» Андрій Фомін.


За програмою Форуму відбулося дві дискусійні панелі: з вивчення польського досвіду управління територіями, розвитку інфраструктури, створення комфортних умов для мешканців та формування бізнес-середовища, заохочення інвесторів до розвитку територій, підходів щодо пошуку інвесторів та самопозиціювання громад, співпраці між Польщею та Україною в сфері місцевого розвитку.
                                                                                                                                              А. ФОМІН.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 376 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]