Четвер, 28.03.2024, 17:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Грудень » 28 » СВЯТО КРАСИ І ТАЛАНТУ
11:44
СВЯТО КРАСИ І ТАЛАНТУ

СВЯТО КРАСИ І ТАЛАНТУ

Той факт, що наші юні дворічаночки не лише красуні, а ще й безмежно талановиті, підтвердив конкурс «Міс юність», який відбувся минулої суботи у Дворічанському Центрі дитячої та юнацької творчості. Свято було захоплююче. На жаль, представники тільки семи навчальних закладів узяли в ньому участь, а учні деяких шкіл не змогли приїхати з різних причин.
Ведучий свята таланту і краси Максим Чирков представив глядачам чарівних учасниць, котрі того дня перетворились на справжніх принцес, та членів журі, до складу якого увійшли В. Дорошенко – завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д.О. Шенцева у Дворічанському районі, О. Васильєва – журналіст районної газети «Дворічанський край» і Н. Терехова – методист Дворічанського ЦДЮТ.
«Моя візитна картка» – так називався перший конкурс, у якому дівчатка в оригінальній формі розповідали про себе, свою родину, свої захоплення. Безперечно, всі виступи були яскравими й оригінальними. Аби впродовж 2–3 хвилин розповісти про себе, учасницям необхідно було проявити винахідливість, фантазію та майстерність, адже кожна із дівчат індивідуальна і по-своєму цікава.
Наступним був «Конкурс талантів», під час якого юні красуні демонстрували свої творчі здібності у танцях, співах і виконанні сценок. Членам журі нелегко було визначитися з переможцем у тій чи іншій номінації, але ж конкурс є конкурс.
Діана Субботіна із Вільшанської школи, представивши до уваги присутніх власноруч виготовлені поробки і вправно виконавши східний танок, завоювала титул «Міс фантазія». Красуня із Кутьківської школи Варвара Буденна вразила своєю скромністю і стриманістю. Вона отримала перемогу в номінації «Міс ніжність». Анастасія Колеснікова, учениця Дворічанського ліцею, майстерно виконала чарівну пісню і стала кращою в номінації «Міс натхнення». Вразила музична композиція у виконанні серйозної і великодушної Анастасія Згонник, учениці Богданівської школи. Анастасія стала кращою у номінації «Міс неповторність». Запальна, енергійна представниця Дворічанської школи Ольга Плачинта виконала сучасний танець і беззаперечно стала лідером у номінації «Міс сучасність».
Нікого не залишила байдужим гумористична сценка, головну роль у якій зіграла представниця Топільської школи Анастасія Затула. Виступ дівчат глядачі підтримували бурхливими оплесками. Анастасія перемогла у номінації «Міс артистичність». Зачарував присутніх ніжністю осінній вальс у виконанні романтичної Прокоф’євої Діани, учениці Тавільжанської школи та її партнера по танцях. Діана стала володаркою титулу «Міс чарівність».
Від себе особисто та від усіх членів журі хочеться подякувати організаторам заходу за теплу і затишну атмосферу, а учасницям – за  позитив і щирі посмішки, які вони дарували зі сцени усім присутнім. Бажаю дівчатам і надалі залишатися такими ніжними, привабливими, дружніми, емоційними, цілеспрямованими та гідно представляти наші навчальні заклади на конкурсах різних рівнів.
                                                                                                                                       О. ВАСИЛЬЄВА.
                                                                                                                                             Фото автора.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 382 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]