Субота, 20.04.2024, 04:15
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Вересень » 29 » СВЯТО ВІДБУЛОСЯ!
15:38
СВЯТО ВІДБУЛОСЯ!

СВЯТО ВІДБУЛОСЯ!

  

      Дев’того вересня Рідкодубівська сільська рада вже вшосте відсвяткувала День громади.
Свято розпочалося о 10-й годині змаганнями з футболу між місцевими командами. На сцені сільського будинку культури, де продовжилося святкування, команду-переможницю було нагороджено перехідним кубком сільської ради, а кожен із гравців отримав пам’ятний приз і медаль із рук сільського голови.
Як і годиться, першими привітали мешканців громади гості, які завітали до нас на свято. Це – голова Дворічанської районної ради Г.Г. Турбаба, заступник голови Дворічанської РДА І.В. Григоренко, завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д.О. Шенцева у Дворічанському районі В.І. Дорошенко. Вони звернулися до присутніх із теплими словами привітань і щирими побажаннями.
Також із привітними словами до своїх односельців звернувся Рідкодубівський сільський голова М.М. Лазарєв, який побажав розквіту і добробуту громаді, подякував усім тим, хто допомагав у підготовці свята.


Цього року сільська рада відзначила подарунками багатьох жителів громади у різних номінаціях: наймолодші та найстарші жителі; подружжя, яке відзначило 25-ту річницю весілля; новостворені сім’ї; майстрині-вишивальниці; краще подвір’я; найактивніший депутат сільської ради. Подарунки отримали і Рідкодубівський ДНЗ «Малятко», танцювальний колектив «Каблучок», ансамбль «Калинові грона», а також землекористувачі, які небайдужі до проблем громади. З нагоди 30-ї річниці з часу переходу в нову будівлю Рідкодубська ЗОШ І-ІІ ступенів була відзначена сертифікатом на суму 15 тис. грн. для придбання шкільних меблів.
Кожна номінація супроводжувалася музичним вітанням від художньої самодіяльності сільського будинку культури під керівництвом директора Рідкодубівського СБК Т.І. Медяник та художнього керівника О.М. Герасименка


Після закінчення святкового концерту на площі біля будинку культури на всіх присутніх чекали кулінарний ярмарок, на якому були представлені торти, пироги та інші смачні стравами, приготовлені нашими господинями; безпрограшна лотерея; частування кашею, варениками, оладками та млинцями; запашні шашлики; ігрові дитячі атракціони від «Обласного благодійного фонду Дмитра Шенцева»; солодка вата і попкорн.


Закінчилося святкування далеко за північ святковою дискотекою з «живою» музикою, яку на деякий час перервав гучний феєрверк.
Велике спасибі працівникам установ сільської ради – СБК, ДНЗ «Малятко», бібліотечної філії – за проведену ними організаційну роботу, а також усім активним жителям громади, які взяли участь у святі.
Рідкодубівська сільська рада висловлює велику подяку за фінансову допомогу у проведені свята І.І. Саранді, Г.Д. Оганесяну, М.І. Головачову.
                                                                                                                                         Н. КОХТЕНКО.
                                                                                               Секретар Рідкодубівської сільської ради.
                                                                                                                                      Фото О. Саніної.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 459 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]