Неділя, 28.04.2024, 00:11
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Липень » 7 » У ТАБОРІ «БАРВІНОК»
13:56
У ТАБОРІ «БАРВІНОК»

У ТАБОРІ «БАРВІНОК»

Наш табір відпочинку «Барвінок» діє при Кам’янському НВК ось уже майже 10-ть років. Влітку кілька навчальних кабінетів перетворюються на приміщення пришкільного оздоровчого табору. Заздалегідь батьки подають заяви, а вихователі комплектують учнівський склад табору. На відпочинок ми залучили дітей нашого навчального закладу: майбутніх першокласників, учнів початкової школи та середніх класів. Всього близько тридцяти дітей.
Працівники табору створили належні умови для охорони життя і здоров’я дітей, забезпечили якісне харчування, цікаве дозвілля. Були вжиті необхідні заходи щодо забезпечення належного догляду за дітьми, режиму харчування, прогулянок, проведення виховної, фізкультурно-спортивної роботи.
У таборі організували заходи щодо формування у дітей навичок здорового способу життя через їх залучення до регулярних занять фізичною культурою і спортом. Тобто ефективно використали спортивну залу школи та її спортивний майданчик.
Всі заходи, які проводяться в таборі, розраховані на різних за віком відпочивальників. Так, день щоранку розпочинаємо підняттям Прапора України, ранковою зарядкою. Під веселу табірну пісню та запальні промовки діти ходять на прогулянки, в їдальню, на свята.
День відкриття зміни в таборі – це справжнє свято. Кожному відпочивальнику та вихователям вручили галстуки, підняли прапор табору.
Ігри, розваги, походи по рідному краю дають нашим вихованцям заряд бадьорості, відчуття краси рідного краю. Багато часу діти проводили на свіжому повітрі, мандрували горами, берегами річки, долучилися до акції «Чисте джерело».

 


Натисни на картинку

Натисни на картинку

А скільки радості і захоплення дали дітям різні конкурси і турніри! Зокрема, «Квітка-семицвітка», «Ерудит», «Дивосвіт природи», «Найрозумніший», «Що? Де? Коли?», «Секретний пакет», карооке тощо. Всі знаходили те, що до душі. Приміром, свято спорту сприяло виявленню фізичної витривалості, спритності, вміння змагатися у команді. Програмою були передбачені різні естафети: «Змійка», «Садіння картоплі», «Попади в ціль», «Купини» тощо. А завершилося все запальними рухливими іграми, розвагами. В кінці свята спорту переможцям вручили грамоти, дипломи та подяки.
Порадували вихователів і учнівські малюнки на асфальті. Вони здебільшого були ще одним доказом того, що дітям подобається відпочинок у таборі. Адже тут вони можуть виявити свої здібності й таланти, випробувати свої сили в чомусь новому.
А які пісні лунають у таборі щодня! Це і спів хором, і виступи ансамблів, сольні пісні. Хто бажає, може спробувати будь-яку пісню проспівати.
Дівоча половина табору взяла участь у конкурсі «Міс Чарівність». Дівчатка продемонстрували свої здібності у номінаціях: «Ой, гарна я гарна», «Казки», «Дзвінкий я маю голосок», «Вміла господарочка», «Танцюристка я завзята», «Маски, маски». Журі визначило серед учасниць найкращу. Це учениця      4-го класу Катерина Вітнова.
У День розумниць та розумників вихователі організували та провели інтелектуальні ігри – «Що? Де? Коли?» та «Найрозумніший». Перемогу святкував учень 3-го класу Сергій Золотарьов.
Вихованці табору постійно піклуються про чистоту і затишок на території. Щодня доглядають квітники, допомагають персоналу підтримувати належний порядок в ігрових кімнатах.
Швидко спливає час відпочинку. Діти здружилися. Проте незабаром завершується зміна. А діти вже мріють ще раз потрапити до «Барвінку».

 

Т. ГРЕЧКО.
Вихователь табору.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 797 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]