П`ятниця, 29.03.2024, 11:51
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Березень » 21 » ВЕЧІР ВІДПОЧИНКУ У ЦДЮТ
13:31
ВЕЧІР ВІДПОЧИНКУ У ЦДЮТ

ВЕЧІР ВІДПОЧИНКУ У ЦДЮТ

Напередодні чудового весняного свята 8 Березня у Дворічанському районному Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов вечір відпочинку для старшокласників під назвою «Ідеальна пара». Ведучими були Марія Литовченко та Максим Ковальов.
Цьогоріч за звання «Ідеальної пари» змагалися п’ять пар-учасниць, одна із яких представляла Дворічанський ліцей, а чотири – Дворічанську школу. На шляху до перемоги учасники мали пройти 6 конкурсів і довести, що саме вони є ідеальними. Оцінювати конкурсантів довелося неупередженим членам журі, до складу якого увійшов С.О. Косов – радник голови районної державної адміністрації з питань освіти та О.С. Васильєва – представник районної газети «Дворічанський край».
Першою була «Презентація», у ході якої учасники в оригінальній формі розповідали про себе, свої захоплення. Наступним випробовуванням для пар став конкурс «Любов з першого погляду». Його завданням було стати спинами один до одного та надати відповіді на запитання, які стосуються кожного юнака і дівчини в парі. Якщо відповіді співпадали, то парі нараховувався один бал. У конкурсі «Доповніть пару» молоді необхідно було завершити названі ведучою пари відомих осіб чи персонажів.
Глядачі із захопленням спостерігали за виконанням конкурсу «Яблуко», коли кожна пара отримувала яблуко, затискувала його лобами і виконувала танець під музику. Та пара, яка впустила яблуко, виходила з гри. А далі учасники ставали один напроти одного. У праву руку дівчини і парубка клався мандарин. Вільною рукою учасники накривали руку партнера і мали, не змінюючи положення рук, очистити мандарин від шкірки та з’їсти його. Вигравала та пара, котра першою виконала це завдання, яке називалося «Солодкий мандарин». Під час конкурсу «Знання – сила» присутні мали змогу побачити, наскільки добре конкурсанти компетентні у «жіночих» та «чоловічих» запитаннях. «Кулінарний» конкурс на якийсь час дав змогу всім учасникам стати кулінарами. Ведуча називала продукти, а парам необхідно було по черзі швидко визначити, до якого виду вони належать (м’ясо, птиця, риба, напій, овоч, фрукт тощо).
Як і на будь-якому святі, на вечорі відпочинку не обійшлося без танців і пісень. Під час «Домашнього завдання» конкурсанти майстерно виконували парний танець чи пісню дуетом.
Святковий вечір завершувався, і непростим завданням було для членів журі обрати переможців у кожній номінації, адже всі конкурсні епізоди відкривали таланти й особисті якості молодих людей, а щирість, гумор та, звичайно ж, кохання зробили атмосферу свята незабутньою.
Набрали найбільшу кількість балів та вразили своєю надзвичайністю Ольга Плачинта і Владислав Бацман, які і стали переможцями у номінації «Неповторність»; у номінації «Артистичність» здобули перемогу Катерина Рудич і Попов Владислав; у номінації «Чарівність» перемогли Поліна Кравцова й Антон Антіпов; Катерина Олійник та Андрій Гончар – у номінації «Оригінальність», а Вікторія Мишиньова і Владислав Попов – у номінації «Романтичність».
Усі учасники отримали подарунки на згадку.
Хочеться подякувати організаторам, учасникам і всім, хто був причетний до проведення заходу, та побажати, щоб у житті кожного завжди були поряд любов до матері й батька, до землі, один до одного, щоб світле і чисте кохання прийшло до кожного серця.
                                                                                                                                      О. ВАСИЛЬЄВА.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 634 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]