П`ятниця, 26.04.2024, 12:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Вересень » 29 » ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА У ПЕРШОТРАВНЕВОМУ
13:26
ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА У ПЕРШОТРАВНЕВОМУ

ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА У ПЕРШОТРАВНЕВОМУ

І знову – ця знайома стежка в полі,
Яка в’юнить до рідного села ,
Замріявшись, ідіть собі поволі:
Тут народились ви, тут молодість пройшла.
І так кортить душею притулитись,
Очима обійняти все довкіл,
І серцем спраглим з вами злитись ,
Наше село – одне найкраще з сіл.
Цими словами 25 серпня розпочався святковий концерт із нагоди Дня села.
Мануїлівка ….Не одну сотню літ молитвою зустрічає світанок і проводжає день. У золотавих туманах прокидається вона щоранку, як і багато літ тому. Красою села – є люди , а людські долі, мають свій початок, періоди розквіту, відродження і забуття. А є серед них вічні, над якими час не владний .
Село Мануїлівка … Тут живуть звичайні люди. Але то тільки на перший погляд. А придивишся до них – і в кожного знайдеш якусь родзинку, щось таке, чого немає в інших. І рідне село для них теж по-особливому незрівнянне і неповторне.


На свято завітали шановні гості: голова Дворічанської районної ради Галина Григорівна Турбаба, народний депутат України Дмитро Олексійович Шенцев, Вільшанський сільський голова Сергій Вікторович Мараховський, які звернулися до присутніх із теплими словами привітань та щирими побажаннями. Дмитро Олексійович нагородив переможців у номінаціях «Кращий двір» – Подольського Ігоря Васильовича, «Квітучий двір» – Ступаченко Світлану Іванівну.


Після привітання гостей на сцену запросили сільського голову С. В. Мараховського, який нагородив цінними подарунками мешканців села у різних номінаціях. Найстарша жителька села – Марія Арсеївна Мітіна, якій у цьому році виповнився 91 рік; наречені, котрі побралися у 2017 році –Олександр та Світлана Дмитроченко.
На сцену запросили сімї, які в цьому році відсвяткували трояндове весілля – 10 років живуть разом Валерій та Олена Панасюки; порцелянове весілля – 20 років подружнього життя – святкують Сергій і Оксана Костенки та Сергій і Емма Шарови; 25 років – срібне весілля – відзначають Олександр і Валентина Медвєдєви, Анатолій і Діна Коваленки, Микола й Алевтина Коваленки.
Смарагдове весілля. Союз двох, такий прекрасний, як смарагд, який є символом  вірності і чесності. 55 років пліч о пліч пройшли Анатолій Дмитрович і Олександра Наумівна Клименко та Іван Семенович та Марія Іванівна Костенки.


Для привітання також запросили жителів с. Першотравневе, які у серпні відзначили ювілейні дати: 20-річчя відсвяткували Діана Дмитроченко, Сергій Кісілецький і Олександр Твердохлєбов; із 40-річчям привітали Сергія Миколайовича Мельника; 55 років відмітив Олександр Медвєдєв
На сцену запросили і наших першачків: Аліну Алтицю, Аню Коваленко, Олю Мельник, Владислава Панасюка та відмінницю 4 класу Валерію Панасюк.
У номінації «Добрий господар» відзначили Миколу Сергійовича Марченка та Сергія Омельченка.
Цінними подарунками нагородили працівників установ, що знаходяться на території с. Мануїлівка і здійснюють обслуговування населення. Це колектив Мануїлівського сільського будинку культури, Світлана Чмельова – начальник Мануїлівського поштового відділення; Надія Куліченко – працівник ФАПу; Любов Рибакова – працівник територіального центру соціального обслуговування; Ольгу Марченко – продавця ЧП Мкртчян і Тетяну Дмитроченко – продавця ЧП Харчук.
Із великим задоволенням і в цьму році нагородили рукодільницю нашого села Зою Костянтинівну Декет.


Після урочистої частини заходу були музичні вітання від аматорів художньої самодіяльності та гостей із Тавільжанського сільського будинку культури.
Після концерту на всіх чекала святкова каша, варенички та млинці. За сприяння Д. О. Шенцева діти мали змогу безкоштовно порозважатися на гірці та батуті.
Шановні земляки і гості! Щиро дякуємо всім вам, що завітали на свято. Нехай воно зігріє ваші серця добром і залишить у них найкращі спогади. І нехай усіх нас об’єднає любов до рідної землі. Хай завжди на нашій землі панує мир. Щоб у нашому селі завжди панували радість, злагода.
                                                                                                                                         В. МЕЛЬНИК.
                                                                                                          Директор Першотравневого СБК.

                                                                                                                                       Фото А. Фоміна.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 426 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]