П`ятниця, 29.03.2024, 16:57
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Грудень » 28 » ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ
11:11
ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Задля вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, зважаючи на важливе значення цих подій для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України щороку 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Урочистості з цієї нагоди відбулися і цьогоріч у великій залі адмінбудинку.

Зі словами привітання до присутніх у залі звернулися голова районної державної адміністрації Ірина Григоренко і голова районної ради Галина Турбаба.
Учасники зібрання вшанували Героїв Небесної Сотні та усіх українських військових, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Всі вони залишаться в пам’яті народу назавжди, будуть гордістю й прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ять загиблих на Майдані та в зоні АТО присутні вшанували хвилиною мовчання.
Очільники району – Ірина Григоренко і Галина Турбаба, та заступник військового комісара Дворічанського райвійськомату Артем Головко вручили учасникам антитерористичної операції на сході, які отримали статус учасника бойових дій, державні нагороди – відзнаки «За участь в антитерористичній операції», відповідно до Указу Президента України від 17 лютого 2016 року № 53. Нагороди отримали: солдат запасу (рядовий поліції) Бологов Я.В., старший солдат запасу Градовий В.І., солдат запасу Демченко Е.М., молодший сержант запасу Демченко О.В., старший солдат запасу Дубровін М.В., солдат запасу Жовнерчик В.В., молодший сержант запасу Жук В.В., солдат запасу Кравченко М.А., солдат запасу Кривенко П.П., старший солдат запасу Левченко Є.В., солдат запасу Мостовий О.С., старший солдат запасу Овчаренко Р.О., сержант запасу Остапченко С.І., старшина запасу Рєзніченко М.А., солдат запасу Росінський П.А., сержант запасу Савка О.М., солдат запасу Сердюк С.І., старший солдат запасу Торчун С.В., старший сержант запасу Чирков В.С..
Учасники АТО разом із керівництвом району поклали квіти до пам’ятної дошки, встановленої на честь загиблих учасників антитерористичної операції, яка розміщена у приміщенні адмінбудинку.
Завершився захід обговоренням учасниками антитерористичної операції з керівниками району нагальних питань, які турбують атовців, за чаюванням у кабінеті голови райдержадміністрації
                                                                                                                                           О. САНІНА.
                                                                                                                                    Фото А. Фоміна.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 340 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]