П`ятниця, 29.03.2024, 14:10
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Грудень » 28 » 10-Й, ЮВІЛЕЙНИЙ РІК!
10:52
10-Й, ЮВІЛЕЙНИЙ РІК!

10-Й, ЮВІЛЕЙНИЙ РІК!

Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам День працівників сільського господарства – професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, який цьогоріч припав на 19 листопада. Саме в цей день пройшли святкові заходи у сел. Тополі, де відзначило своє професійне свято та 10-у ювілейну річницю від дня заснування фермерське господарство «Хавелов І.П.».
Урочиста частина розпочалася у місцевому будинку культури, де на сцену запросили почесних районних гостей: голову райдержадміністрації Ірину Григоренко, голову райради Галину Турбабу та господарів свята – голову фермерського господарства Івана Хавелова і Пісківського сільського голову Володимира Бакунця. Гості привітали працівників фермерського господарства «Хавелов І. П.» з професійним святом та ювілейною датою, вручили пам’ятний подарунок. Вони побажали усім аграріям сільської ради усяких гараздів, добрих урожаїв і мирного неба. До слів привітання приєдналися Володимир Бакунець та Іван Хавелов. Під час промови голова господарства оголосив про подарунок усім жителям і гостям від фермерського господарства – концерт кавер-групи Retro-band Holiday з м. Харків. Перед концертною програмою присутні переглянули документальний фільм, у якому йшлося про створення та сучасне життя фермерського господарства «Хавелов І.П.». Бурхливими оплесками зустрічали глядачі кожен номер концертної програми гостей із Харкова. Зі сцени Топільського будинку культури лунали хіти 80-х, 90-х років, сучасні мелодії. За гарну музичну програму, подарований святковий настрій голова фермерського господарства Іван Петрович Хавелов вручив кавер-групі Retro-band Holiday подяку та виготовлений до ювілею календар зі світлинами буднів господарства та  групи Retro-band Holiday. По закінченні концерту всі змогли насолодитися святковим феєрверком в осінньому небі над селищем Тополі.


Як говорять, у справжнього господаря жодне свято не обходиться без святкового столу. Наразі за столом зібралися працівники фермерського господарства «Хавелов І.П.» та гості. Впродовж неофіційної частини свята транслювався документальний фільм про будні фермерського господарства з початку засіву зерна до збору збіжжя та закладання якого у комору, а Іван Петрович вручив грамоти, грошові винагороди, ювілейні календарі усім працівникам господарства, а також подяки присутнім керівникам підприємств і організацій, які допомагали з різних питань фермерському господарству протягом його існування. У свою чергу, нагороджені бажали кожному працівнику господарства, орендодавцям міцного здоров’я на багато років життя, успіхів, родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни, добрих урожаїв і здійснення всіх задумів.
                                                                                                                                                А. ФОМІН.
                                                                                                                                            Фото автора.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 370 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]