П`ятниця, 19.04.2024, 09:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Липень » 31 » ГРАКІВЧАНИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА
11:06
ГРАКІВЧАНИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

ГРАКІВЧАНИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Напередодні дня молоді, 24 червня, уже традиційно у Граковому відзначили День села. На свято зібралися як місцеві жителі, так і мешканці навколишніх сіл Новоєгорівської сільської ради.
На свято завітали поважні гості – голова районної ради 
Г.Г. Турбаба, перший заступник голови Дворічанської райдержадміністрації В.В. Бондаренко, завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д.О. Шенцева у Дворічанському районі В.І. Дорошенко.
На початку святкової програми з вітальним словом до граківчан та гостей села звернувся Новоєгорівський сільський голова М.М. Стєганцев, який подякував усім, хто долучився до підготовки та проведення свята. Особливі слова вдячності прозвучали на адресу керівництва та всього трудового колективу ПП «Ельдар плюс». 
Громаду села привітали Г.Г. Турбаба та В.В. Бондаренко. Вони побажали присутнім на святі всіляких гараздів та хорошого настрою. До привітань приєднався В.І. Дорошенко. Він подарував дуже красивий букет квітів голові ПП «Ельдар плюс» Т.М. Джумалієвій. 
Гучними оплесками присутні на святі проводжали зі сцени місцевих артистів: Валю Бритик, Таню Джалалову, Льошу Колесника, Катю Ситник, Діну та Настю Лемзякових, Аню Ломаку, Аню Кутько, Іллю Пісарєва, Ксюшу Тарасову, Сашу Скрицького, Юлію Смігунову, Нілу Федорівну Ситник, яка виступила із власним віршем. Овації від глядачів отримали Максим Бритик із Дмитром Глушком за сценку «Про хазяйство».


У проміжках між концертними номерами жителів села відзначили цінними подарунками. Із рук сільського голови презенти отримали: молоді подружжя – Юрій і Вікторія Саночкіни та Олексій і Альона Прийми; батьки новонароджених – Сергій та Анна Тарасови  і Максим та Валентина Бритики; старожили села – Поліна Олександрівна Смігунова, Катерина Іванівна Бурякова, Пелагея Петрівна Сниткіна. Голова ПП «Ельдар плюс» вручила подарунки подружнім парам, які в цьому році святкують золоте весілля –Григорію Лук’яновичу і Тетяні Антонівні Тарасовим, Миколі Павловичу та Вірі Володимирівні Романовим, Григорію Миколайовичу та Любові Антонівні Зміївським. Зі срібним весіллям привітала подружжя Владислава та Ірини Пісарєвих, а із 30-річчям подружнього життя – головного агронома підприємства Юрія Михайловича Ситника та його дружину Ларису Георгіївну. 


Голова фермерського господарства «ОКА» О.А. Концевич привітав із Днем народження Василя Івановича Тимофєєва. Він вручив імениннику цінний подарунок, а працівникам свого господарства – Вікторії Анатоліївні Саночкіній, Віктору Олександровичу Лемзякову та Владиславу Вікторовичу Пісарєву – грошові премії.
Діти цього дня безкоштовно розважалися на надувній гірці та батуті.
Після закінчення концерту всіх присутніх на святі частували польовою кашею, шашликами та, щоб був добрий аппетит,  наливали по чарці горілки. Свято закінчилося дискотекою та яскравим феєрверком. 
Жителі села дуже вдячні Т.М. Джумалієвій і всьому коллективу господарства за підготовку та проведення свята. 
                                                                                                                                     М. СТЄГАНЦЕВ.
                                                                                                                                     Фото А. Фоміна.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 317 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]