Субота, 20.04.2024, 19:31
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Вересень » 29 » ЯСКРАВІ СПОГАДИ ТА ПІДНЕСЕНИЙ НАСТРІЙ
12:45
ЯСКРАВІ СПОГАДИ ТА ПІДНЕСЕНИЙ НАСТРІЙ

ЯСКРАВІ СПОГАДИ ТА ПІДНЕСЕНИЙ НАСТРІЙ

Вісімнадцятого серпня у с. Терни вдруге відзначили День села. На свято зібралися як місцеві жителі, так і з навколишніх сіл Новоєгорівської сільської ради. Прибули гості із інших населених пунктів Дворічанщини, які у різні роки працювали чи мешкали у Тернах.
На свято завітали районні гості – голова районної ради Г.Г. Турбаба, редактор районної газети «Дворічанський край» А.Є. Фомін.

      
Із вітальним словом до громади села та гостей звернулися Галина Турбаба, Новоєгорівський сільський голова Михайло Стєганцев, керівник ПП «Мечніково» Мікаєл Тамарян, керівник ФГ «ОКА» Олександр Концевич. Вони побажали присутнім усіляких гараздів і хорошого настрою.
У святковій концертній програмі, за сценарієм, який підготувала завідуюча Тернянським сільським клубом Алла Шопіна, прозвучали пісні у виконанні Наталії Шопіної, Валерії Вабіщевіч, Тетяни Нодь і Максима Бритика. Бурхливими оплесками вітали глядачі яскраву сценку у виконанні Максима Бритика та Діми Глушка. Глядачам дуже сподобалися танцювальні номери у виконанні Наталії Шопіної, Валерії Вабіщевіч, Ольги Куліш і Дар’ї Євсюкової, та особливо яскраві танцювальні номери у виконанні Анастасії  Гальченко.

                         
Ведучі програми Лідовська Юлія та Корабельникова Діана в проміжках між концертними номерами для отримання цінних подарунків запрошували домінантів – найстаршу жительку села Валентину Мусіївну Лідовську та батьків новонародженої жительки села – Іллю Моркана та Євгенію Денисенко.

                        
Після закінчення концерту всіх присутніх на святі пригощали польовою кашею з шашликом, котлетами та шурпою. Для підняття настрою та щоб був добрий апетит наливали по сто грамів оковитої. Свято закінчилося дискотекою та яскравим феєрверком. Діти впродовж вечора безкоштовно розважалися на гірці і батуті, а також частувалися солодощами.
Гості і жителі села дякують за смачно зварену польову кашу Віті Вабіщевіч, Валентині Стеганцевій, Альоні Петренко, Тетяні Гостріковій та Світлані Чорній, за ароматний  шашлик – Віктору Прядці. Підготувати клуб до святкування Дня села допомагали Інна Куліш, Марія Євсюкова, Віта Вабіщевіч, Альона Петренко, Валентина Стеганцева, Ольга Корабельникова. Дякуємо їм за це.
Терняни дуже вдячні спонсорам цього чудового свята – керівнику ФГ «ОКА» О.А. Концевичу, керівнику ФГ О.П. Вінніченку, та особлива вдячність генеральному спонсору керівнику ПП «Мечніково» М.Г. Тамаряну. Дякуємо всім небайдужим, тим, хто допоміг провести чудове свято, яке залишило в серцях людей яскраві спогади та піднесений настрій!
                                                                                                                                        С. ВАБІЩЕВІЧ.
                                                                                            Секретар Новоєгорівської сільської ради.  
                                                                                                                                       Фото А. Фоміна.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 382 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]