Четвер, 25.04.2024, 17:50
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Грудень » 22 » КОЛИ В ТРУДОВІЙ ЛИШЕ ОДИН ЗАПИС
14:16
КОЛИ В ТРУДОВІЙ ЛИШЕ ОДИН ЗАПИС

КОЛИ В ТРУДОВІЙ ЛИШЕ ОДИН ЗАПИС

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В умовах реалій сьогодення це майже неможливо. І молоде покоління важко уявляє, що можна увесь трудовий вік, більше 40 років, пропрацювати на одному місці. Але, як і завжди, бувають винятки. І в наш час серед нас є такі унікальні і навіть не побоюсь цього слова, героїчні люди. Я дуже пишаюся тим, що доля дала мені такий неоціненний досвід – впродовж десяти років пропрацювати поряд з такими людьми – професіоналами найвищого ґатунку, які кращі роки свого життя віддали житлово-комунальному господарству смт Дворічна.
Яскравим прикладом відданості обраній професії є нинішні мої колеги – головний бухгалтер КП «Дворічна» Валентина Іванівна Федоренко, водій КП «Дворічна» Віктор Васильович Кучер.
Валентина Іванівна прийшла на посаду головного бухгалтера у тодішнє комунальне підприємство ще у далекому 1974 році, на цій посаді заслужила право на відпочинок, але до цього часу, залишаючись вірною своїй справі, продовжує працювати, передаючи свій досвід молоді.
Віктор Васильович розпочав свою трудову діяльність у сфері житлово-комунального господарства Дворічної у 1977 році водієм асенізаційної машини. Із часом узявся за вивезення твердих побутових відходів сміттєвозом, який отримав у 1986 році, працює на ньому впродовж 30 років. І працює так, у мешканців селища не може бути нарікань на його особисту роботу. Керівництво підприємства і населення Дворічної має стовідсоткову впевненість у тому, що, незалежно від пори року та погодних умов, щопонеділка та щоп’ятниці на маршрут вийде цей відповідальний, скромний, трохи усміхнений і дуже чуйний чоловік і залишить за собою чистоту та порядок біля помешкань дворічан.
На превеликий  жаль, не завжди і не всі користувачі послуг платять тією ж монетою. Не один раз Віктор Васильович був свідком відверто ганебного ставлення до робітників житлово-комунальної сфери та проявів елементарної невихованості і безкультур’я. Зустрічаються люди, які нахабно смітять, ще й на зауваження відповідають: «Прибирай мовчки, тобі за це гроші платять!». Хочеться сподіватися, що «європейськість» нашого народу буде проявлятися не лише у географічному сенсі.
Валентина Іванівна та Віктор Васильович є живими свідками становлення, розвитку, злетів, падінь та не одного реформування сфери житлово-комунального господарства смт Дворічна. Не всі реформування приносили позитивні результати, були й такі, що відверто знищували сферу ЖКГ (як на початку двохтисячних років). Не легко все це було пережити працівникам галузі, не втративши надії на справедливість, упевненості, вірності обраному шляху та життєвому кредо.
Але річ у тім, що таких людей, як Віктор Васильович та Валентина Іванівна дуже важко «зламати» та збити з вірного шляху. Вони самі пережили всі негаразди і, протягом десятиріч, залишаються тим кістяком, навколо якого гуртуються інші працівники. Саме завдяки таким людям сфера житлово-комунального господарства в смт Дворічна, всупереч усім негараздам, збережена і розвивається. Радує те, що їхні звитяги не минули дарма. На завершенні своєї трудової діяльності вони, нарешті, відчули позитивні зміни у відношенні всіх гілок влади селища, району й області до сфери ЖКГ взагалі та до КП «Дворічна» зокрема. Беззаперечним доказом тому є придбання підприємством сучасного сміттєвоза марки МАЗ, за рахунок обласної субвенції в розмірі 1,1 млн. грн. та співфінансування із місцевого бюджету в розмірі 120 тис. грн. Хочеться сподіватися, що це перша, але не остання «ластівка» на небосхилі сфери ЖКГ Дворічної. Будь-яка влада приречена на належну підтримку житлово-комунального господарства, бо саме його підприємства надають ті послуги, яких постійно потребує населення. І в багатьох випадках за результатами роботи комунальників оцінюється якість управління територіями. А такі працівники, як Віктор Васильович Кучер, Валентина Іванівна Федоренко та вихована ними молодь, вміють і мають бажання працювати на благополуччя населення селища, на процвітання нашого рідного краю та України в цілому. І хочеться закликати всіх: «Давайте самі розбудовувати нашу Україну до європейського рівня культури і достатку, а не чекати, що за нас це зробить хтось завдяки безвізу, асоціації чи вступу до будь-яких військових блоків!
Шановні Вікторе Васильовичу і Валентино Іванівно! Дозвольте від себе особисто і вдячних мешканців Дворічної висловити вам велику подяку за багаторічну працю і відданість справі покращення умов людського життя. Від щирого серця бажаю вам здоров’я, заслуженого добробуту, бажаного спокою, мирного неба над головою. Довгих років життя у пошані та любові рідних і близьких.  
                                                                                                                                                  Д.СТОЯНОВ.
                                                                                                                          Начальник КП «Дворічна».

Категорія: Твої люди, Дворічанщино! | Переглядів: 444 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]