П`ятниця, 29.03.2024, 11:16
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Жовтень » 24 » ЛЕГЕНДА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ РАЙОНУ
11:56
ЛЕГЕНДА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ РАЙОНУ

ЛЕГЕНДА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ РАЙОНУ

Ольга Петрівна з тих людей, про яких говорять: «Де народився, там і знадобився». Народилася в селі Добролюбівка, виросла та вивчилася у місцевій школі, і трудову діяльність розпочала на батьківщині, в місцевому радгоспі, а продовжила в місцевій сільській раді.
О.П. Синянська активна, енергійна, має організаторські здібності, комунікабельна. Виявляє ініціативу та вміє  втілити задумане в життя. Ольга Петрівна – досвідчений посадовець, активний громадянин, любляча мама  двох доньок, яка зараз піклується ще й про онуків.
За період своєї роботи на посаді сільського голови  разом з місцевим господарством вирішувала питання соціально-економічного розвитку території, зміцнення матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери. Доводилося голові сільської ради  організовувати не лише місцеве населення, а й жителів інших територій для участі в польових роботах, забезпечувати їх належними побутовими умовами проживання. Були часи, коли голова сільради забезпечувала жителів предметами першої необхідності, продуктами харчування, миючими засобами тощо. Разом із керівництвом місцевого господарства О.П. Синянська була у відрядженнях в інших областях країни, де вирішувала різноманітні питання життєдіяльності громади, з тих часів залишилися у неї друзі в різних куточках країни, колеги, з якими спілкується й досі. Ольга Петрівна, на запити громади, відстоювала існування Токарівської школи як середньої, щоб діти отримували повну освіту вдома. Зараз співробітничає з дирекцією школи з питань утримання приміщення, раціонального його використання, вирішення питань енергозбереження. Опікується проблемами функціонування дитсадка, клопотала перед народним депутатом України Д.О. Шенцевим щодо встановлення дитячого майданчика, який урочисто відкрили  кілька років тому. Велику увагу приділяють в сільській ради  організації змістовного дозвілля жителів, тому працює сільський будинок культури, бібліотека, відремонтовано Мечниківський сільський клуб силами  керівника ПСП «Виселок» В.В. Акулова, з яким сільський голова відразу знайшла спільну мову щодо співробітництва на території. За її підтримки  втілено в життя міні-проект «Село майстрів», що став переможцем обласного конкурсу «Разом в майбутнє» у минулому році. За підтримки сільської ради та місцевого господарства в Токарівці проводяться заходи до державних, професійних, народних свят із обрядами, за традиціями українців. У селі недавно з’явилася капличка, а щоб її збудувати, Ользі Петрівні довелося шукати спонсорів, і їй вдалося.
Це лише кілька конкретних прикладів із багаторічної роботи Ольги Петрівни Синянської. Їй є що згадати: плани, успіхи, невдачі, знову ініціативи і результат. Є плоди її роботи в селах Токарівської сільської ради. Є однодумці, команда, яка її підтримує. Є молодші колеги, яким може передати свій досвід.
О.П. Синянська – легенда місцевого самоврядування району. 35 років роботи в одній сільській раді, з них 30 років – на посаді сільського голови. Токарівська сільська рада визнавалася переможцем районного конкурсу на кращу сільську раду. Токарівський сільський голова має відзнаки районного, обласного рівня, нагороджена Грамотою Верховної Ради України.
21 жовтня Ольга Петрівна відзначила свій ювілейний день народження. Вітаємо ювілярку і бажаємо здоров’я, щасливого довголіття, успіхів, злагоди, миру.

Категорія: Твої люди, Дворічанщино! | Переглядів: 411 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]