П`ятниця, 19.04.2024, 03:44
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Вересень » 29 » МИ – ЄДИНА СІМ’Я
15:06
МИ – ЄДИНА СІМ’Я

МИ – ЄДИНА СІМ’Я

Двадцять четвертого серпня Петро-Іванівська громада святкувала дві події – День незалежності України та День громади. На свято зібралися жителі наших сіл, та люди, котрі вже не проживають на території Петро-Іванівськоі сільськоі ради, але у яких залишилися родичі та могили предків. Людина до глибокої старості пов’язана із землею, де вона народилася і зростала, куди б не закинула її доля, вона завжди подумки зі своїм корінням. Тож День громади – це завжди гарний привід знову завітати до отчого порогу.


На початку свята жителів громади привітала Петро-Іванівський сільський голова Надія Гончарук. Вона побажала усім присутнім здоров’я, добробуту і процвітання родинам. Також теплими словами привітали жителів громади голова Дворічанської районної ради Галина Турбаба, завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д.О. Шенцева у Дворічанському районі Василь Дорошенко, директор ПСП «Україна» Андрій Домаскін, побажали усім присутнім щастя, здоров’я, усіляких гараздів і мирного неба над головою.
Ведучі Олександр та Валерія Гладченки розпочали святковий концерт. І, символічно, у першій номінації «Згуртована родина» у цьому році відзначено В. Васютенка, сім’я якого завжди була прикладом для жителів нашої громади. Також відзначили сімейну пару, яка прожила у шлюбі 60 років. Це – Олександр Афанасійович і Ніна Семенівна Стремоус. Переможцем у номінації «Добра душа» став Є. Панасенко; «Золоті руки» – С. Липовий, «Довга коса» – Н. Васютенко, «Ініціативні та талановиті» – Л. Юрченко, Н. Ломтєва, С. Берлач, С. Куракова, Т. Дяченко, працівники соціальної сфери – О. Шишола та І. Любченко. Усім номінантам було вручені подарунки, для них звучали музичні вітання від аматорів сцени.


Протягом концерту глядачів розважали дві «сварливі сусідки» І. Любченко та Н. Ломтєва. Також лунали пісні у виконанні Л. Юрченко, І. Любченко, В. Ковбаси, С. Берлач та С. Куракової, Д. Прусакова, Т. Дяченко, В. Ткачової.
Порадувала своїми виступами наша талановита творча зміна – А. Оліфіровська, Л. Бочкарьова, Є. Макухіна, К. Кураков, І. Берлач, А. Ломтєва, Д. Ломтєв, К. Дубровіна, В. Берлач. Та як би чудово не співали ми – дорослі, неперевершені емоції визвали у глядачів наймолодші учасники святкового дійства – Т. Доніченко, П. Панасенко, С. Тимошенко.
Після концерту усіх гостей і жителів громади запросили до щедрого столу. Смачне рагу, м,ясні вироби готували вправні господарки – Л. Мардарь, С. Ткачова та В. Кришталь. Тут, за чаркою та смачними стравами, люди спілкувалися, згадуючи минуле й обговорюючи теперішнє, співали українські народні пісні, діти ласували морозивом. А небайдужі до танців проявляли свої вміння на дискотеці. Наприкінці свята вечірнє небо осяяв довгоочікуваний феєрверк.
Усі жителі нашої громади щиро вдячні спонсорам, завдяки яким отримали можливість зібратися разом і відпочити: А.О. Домаскіну – директору ПСП «Україна», І.О. Хаперському – голові фермерського господарства «Зоря» та Петро-Іванівському сільському голові Н.П. Гончарук. Чекаємо із нетерпінням такого ж свята у наступному році, щоб зустрітися знову всією дружною родиною за святковим столом.                                                                                                            

                                                                                                                   В. КОВБАСА.      

                                                                                         Художній керівник Митрофанівського СБК.

                                                                                                                                       Фото О. Саніної.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 424 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]