П`ятниця, 19.04.2024, 13:46
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Листопад » 20 » «МОЯ ЗЕМЛЯ – ЗЕМЛЯ МОЇХ БАТЬКІВ»
14:02
«МОЯ ЗЕМЛЯ – ЗЕМЛЯ МОЇХ БАТЬКІВ»

«МОЯ ЗЕМЛЯ – ЗЕМЛЯ МОЇХ БАТЬКІВ»

Цього року День села у Кутьківці святкували 14 жовтня. Він об’єднав декілька свят: Покрову Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України, а також День людей похилого віку. Зранку святкового дня залунала музика біля сільського будинку культури, а об 11.30 розпочався концерт. Приємною несподіванкою для всіх стала демонстрація слайдів із зображенням чудових краєвидів рідного села, на яких кожен із кутьківців міг помилуватися своєю вулицею, соціальними об’єктами, місцями праці людей у різні пори року, а також деякими приватними охайними будинками, що утопають у квітах. Ідея створення фільму належала працівникам сфери культури, а здійснити її допомогли працівники сільради О.В. Когут і М.К. Довгополий. Коли підняли екран, ведучі Н.П. Таран і Н.Г. Таран представили присутнім гостей свята: голову  райдержадміністрації І.В. Григоренко, начальника відділу культури і туризму РДА С.М. Щоличева, головного спеціаліста відділу культури і туризму РДА В.В. Черкасову, редактора районної газети «Дворічанський край» А.Є. Фоміна. На святі були присутні Кутьківський сільський голова В.Л. Остапенко, депутат районної ради О.М. Остапенко, голова первинної ветеранської організації В.М. Крейдун, керуючий виробничим підрозділом «Кутьківка» ПП СВФ Агро А.Г. Зубенко, приватний підприємець С.М. Колісник.
Поважні гості привітали кутьківців зі святами. В.Л. Остапенко подякувала спонсорам і організаторам за участь у підготовці та проведенні свята, побажала присутнім хорошого настрою.


Протягом святкування родинну атмосферу добра, взаємоповаги створювали і подарунки, які приготували для номінантів сільрада та постійні спонсори –  ВП «Кутьківка» на чолі з А.Г. Зубенком, ФОП С.М. Колісник, ФОП В.Ф. Петров.
Традиційно на святі  привітали  найстарших жителів с. Кутьківка – Н.І. Груднину (92 роки) та Л.Д. Шутько (91 рік), а також наймолодших, новонароджених кутьківців – Д. Бичека, А. Костюкову, С. Погорєлова. Пощастило отримати подарунок А.Г. Чорномор – іменинниці, у якої особисте свято співпало з Днем села. Подарунки також отримали 10 багатодітних родин, які є окрасою села. Це: Тетяна та Сергій Глечики, Оксана й Андрій Маслякови, котрі мають по 5 дітей; Ганна та Микола Дрогайцеви, Оксана та Сергій Дулкаї, Світлана й Іван Ілюшенки, Інна Мануйлова, Ірина і Тимофій Орищії, Ірина та Сергій Шапкіни, у сім’ях яких зростають по 3 дітлахів; прийомна сім’я Надії та Олександра Федорченків, – вони піклуються про 6-х діточок, та родина Оксани і Євгена Когутів, у якій серед трьох дітей виховується і дитина під опікою.
Щирі слова привітання ведучі адресували воїнам, які виконували свій священний обов’язок у зоні АТО. Це В.А. Кулібаба, М.А. Рєзніченко, Р.О. Шевченко. А учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС М.І. Волікову та воїну-інтернаціоналісту, ветерану Афганістану О.В. Бібікову від Кутьківської сільради було вручено подарунки за сумлінне виконання обов’язку.


Музичне вітання і подарунки  з нагоди реєстрації шлюбу отримало подружжя Нелі та Олександра Погорєлових.
Цього року свій діамантовий ювілей подружнього життя відзначили Наталія Олександрівна та Микола Андрійович Петренки.
«Квітуча садиба» – це ще одна номінація, переможців у якій чекали подарунки. Презенти вручили родинам Світлани й Ігоря Герасименків і Наталії та Романа Козирів.
Із великим задоволенням ведучі, до речі дві Наталії Таран, повідомили односельців про те, що будівля Кутьківської ЗОШ цього року відзначила свій 50-річний ювілей. Колектив школи теж отримав солодкий подарунок.
Одночасно у сільській бібліотеці (завідуюча І.М. Бердник) проходив конкурс  дитячого малюнку «Мій рідний край», у якому взяли участь учні молодших класів. За старанно намальовані роботи школярі отримали солодощі.


Продовжили концерт веселими піснями жіноча вокальна група «Мелодія душі», чоловічий ансамбль народних інструментів «Рідна пісня» (керівник В.С. Кутько). До слова, цього разу жінки і чоловіки вперше одягнули нові сценічні костюми, нещодавно придбані на кошти сільської ради, за що їй дуже вдячні аматори. А жіноче вокальне тріо «Відлуння» у складі Г. Дрогайцевої, Т. Нодь і Н. Таран порадувало односельців новими піснями. Тривалий сміх і позитивні емоції викликали гумористичні сценки «Кредит» – у майстерному виконанні М.К. Довгополого та В.С. Кутька, і «Куми на святі», представлені М. Воліковою і Л. Д’яковою.


А після концерту на кутьківців та гостей чекали гарячі пельмені, шашлик, солодка вата, попкорн, а також батут – подарунок від народного депутата України Д.О Шенцева, і танці до упаду. Останнім акордом у святкуванні став феєрверк.
Щиро дякуємо усім учасникам дійства!
                                                                                                                                                  Н. КОЗИР.
                                                                                                                 Директор Кутьківського СБК.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 491 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]