Четвер, 25.04.2024, 10:39
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Вересень » 2 » НА СВЯТІ У КАМ’ЯНЦІ
10:45
НА СВЯТІ У КАМ’ЯНЦІ

НА СВЯТІ У КАМ’ЯНЦІ

День села – свято специфічне. Адже немає всесвітнього або хоча б загальнодержавного Дня села. Це День народження кожного населеного пункту окремо, який святкується відповідно в різний час.
Дитячий гомін і сміх, радісні обличчя дорослих та веселий спів свята під ясним сонцем на щедрій дворічанській землі – саме в такій родинній атмосфері святкували День села Кам’янка у нашому районі. Відзначала Кам’янська громада це свято напередодні славетних та значущих державних свят – Дня Державного Прапора та 25-ї річниці Незалежності України. У цей день прибуло й чимало гостей із усіх куточків Дворічанського та сусідніх районів.
На імпровізованій сцені біля адмінбудинку ТОВ «Агроліга» відкрилося найочікуваніше свято жителів с. Кам’янка концертною програмою. Її розпочали Оксана Дудка та Лідія Кравченко гумористичною сценкою «Кумасі». У ході концерту ведучі Інна Запісова та Марина Луніна запросили на сцену почесних гостей – народного депутата України Дмитра Шенцева, голову Дворічанської райдержадміністрації Валерія Приходька, голову Дворічанської райради Галину Турбабу. Вони привітали присутніх із наступаючими державними святами, а кам’янчан – із Днем села. Голова РДА передав жителям Кам’янки вітання від голови Харківської ОДА Ігоря Райніна. До вітальних слів приєдналися сільський голова Сергій Юр’єв, генеральний директор групи компанії «Агроліга» Олександр Бердник, депутат районної ради, директор ТОВ «Агроліга» Мікаел Тамарян, директор Кам’янського НВК Ольга Луб’янко.


Гості не залишили кам’янчан без подарунків. Очільники району вручили Грамоту райдержадміністрації та районної ради за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, активну життєву позицію Тетяні Володимирівні Гречко – учителю Кам’янського НВК. При підведенні підсумків конкурсу «Квітучий край» під патронатом Д.О. Шенцева цьогоріч у номінації «Краще подвір’я» подарунок із рук народного депутата отримала Поліна Іванівна Піддубко, у номінації «Краща клумба» переможцем визнано Марію Сергіївну Рибнікову.


У ході концерту від М.Г. Тамаряна вітання та подарунки отримали батьки наймолодших жителів села, які народилися в цьому році, – Вітнови Наталя і Микола, Гарбовські Оксана та Олександр, Живолупи Вікторія і Руслан, Євсюкови Людмила та Євген, Пустоварови Оксана і Євген, Новохатські Євгенія та Іван. Без подарунків не залишилися молоді сім’ї, які зареєстрували свій шлюб у серпні, – Чепелєв Андрій Олександрович та Ручка Дар’я Олександрівна, Біляєв Валерій Володимирович та Золотарьова Інна Іллівна. Також подарунки отримали Солонина Сергій Юрійович, який у серпні відзначив свій День народження, та Король Раїса Федорівна, яка відсвяткувала своє 60-річчя. Ювілей подружнього життя у цьому році відзначили Токареви Микола Васильович і Катерина Василівна – 55 років, Кириченки Іван Петрович і Тетяна Володимирівна – 45-років, Кравченки Ніна Іванівна та Віктор Васильович – 40 років, Запісови Сергій та Інна – 25 років, Луніни Михайло та Марина – 20 років.
Для вручення заохочувальних подарунків на сцену запросили і всіх учасників виставки народних умільців: Андрія Олєйнікова, Ольгу та Аллу Мирошніченко, Олену Піддубко, Любов Балик, Наталію Кравченко, Євгенію Новохатську, Аллу Перепелицю, Сергія Запісова, Тетяну Бологову.
Після закінчення концерту всі бажаючі мали змогу безкоштовно скуштувати юшки, польової каші, розвеселитися напоями, пошукати удачу у святковій лотереї. Для дітей за підтримки Д.О. Шенцева працювали атракціони – гірка та батут. У продажу була солодка вата.
До уваги присутніх була представлена виставка кам’янських умільців. На ній – вишивка хрестиком, вишивка гладдю, вишивка бісером, ляльки-мотанки, топіарій, оригамі, малюнки, фото.
Свято продовжилося дискотекою, яку на кілька хвилин перервав яскравий святковий феєрверк, і закінчилося далеко за північ. Організатори, гості та учасники дійства створили чудову атмосферу, що нагадувала довгоочікувану зустріч великої дружньої родини.


Від усіх жителів села Кам’янка і гостей висловлюю подяку працівникам Кам’янського будинку культури на чолі з Т.М. Бологовою та аматорам художньої самодіяльності за професійно підготовлену концертну програму свята, працівникам Кам’янської сільської ради на чолі з головою С.В. Юр’євим і всім тим, хто допомагав у проведенні свята. Захід пройшов за підтримки депутата районної ради, директора ТОВ «Агроліга» М.Г. Тамаряна.
                                                                                                                               А. ФОМІН.
                                                                                                                         Фото автора.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 442 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]