Четвер, 25.04.2024, 17:27
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Листопад » 28 » НА УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
11:37
НА УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

НА УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Двадцять першого листопада у районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Того дня в залі зібралися десятки представників агропромислового комплексу Дворічанщи- ни. Це працівники полів і ферм, керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств. У святковий день вшанували тих, хто від зорі до зорі працює на землі, вирощує хліб, займається виробництвом молока і м’яса. Праця селянина залишається найважливішою на землі, але, водночас, і найважчою. Перша частина заходу – урочисті збори, які розпочалися виступом першого заступника голови райдержадміністрації С.В. Міщенчука. У своїй промові Сергій Васильович підбив підсумки роботи колективів сільськогосподарських підприємств району за 10-ть місяців поточного року, а також привітав сільських трударів з професійним святом.

Натисни на картинку

Натисни на картинку
Згодом на сцену запросили голову райдержадміністрації В.І. Клочана та голову районної ради Г.Г. Турбабу. До сільських трударів звернувся Віктор Іванович Клочан: «Шановні присутні! Дозвольте мені привітати вас зі святом, в такий нелегкий час побажати щастя, здоров’я, успіхів, злагоди в родинах, а також мирного неба! І нехай скоріше закінчуються всі негаразди у нашій країні. Сільгосптоваровиробники Дворічанщини з високими показниками завершують аграрний рік. Бажаю їм і надалі досягати високих показників та працювати на благо нашої Дворічанщини». Наступною присутніх привітала Галина Григорівна Турбаба: «Дозвольте мені від представницького органу – Дворічанської районної ради, від місцевих рад щиро привітати вас, трударі села, з професійним святом, подякувати за високі показники в рослинництві, тваринництві, за допомогу у вирішенні соціальних питань району, за піклування про людей, які живуть поряд з вами. Бажаю здоров’я, щастя, миру, спокою і високих виробничих здобутків!»

Натисни на картинку

Натисни на картинку
Завітав на урочистості й народний депутат України Дмитро Олексійович Шенцев. У своїй промові він привітав працівників села з професійним святом, висловив вдячність усім виборцям Дворічанського району за підтримку на позачергових виборах до Верховної Ради. «Запевняю вас, що я й надалі буду робити все залежне від мене для того, щоб наші люди жили краще. Всі дворічани для мене – велика родина, незважаючи на різні політичні погляди. Бажаю сільським трударям Дворічанщини великих здобутків, гарної погоди та всіляких гараздів», – сказав він. Голова райради Г.Г. Турбаба від імені громади району привітала Д.О. Шенцева з обранням до Верховної Ради України. Подякувала за ті добрі справи, які зроблені з допомогою нашого народного депутата, і висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю на благо району. На завершення офіційної частини завідувач сектора організаційно-кадрової роботи апарату РДА Т.М. Бологова оголосила про нагородження відзнаками Дворічанської райдержадміністрації та Дворічанської районної ради з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства – за значні трудові здобутки, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу та соціальної сфери Дворічанського району. Нагородили Почесною грамотою Дворічанської районної державної адміністрації та Дворічанської районної ради:

Привітали присутніх зі святом настоятель Свято-Успенського храму селища Дворічна отець Олександр та голова районної профспілкової організації працівників АПК Л.А. Бєлуха. Остання вручила Почесні грамоти Харківської обласної профспілкової організації працівників АПК: доярці ПСП «Вільшанське» Г.М. Дзямко, механізатору ПСП «Україна» О.В. Мухуддінову, вантажнику цеху по переробці ТОВ «Дворічанський елеватор» В.В. Ігнатенку. Після завершення урочистостей відбувся святковий концерт аматорів сцени, художніх колективів районного будинку культури. Вдячні глядачі бурхливими оплесками супроводжували виступи виконавців пісень і танців.

 

 

А. ФОМІН.

Фото В. Кіптілого.

Категорія: Хроніка тижня | Переглядів: 759 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]