Субота, 27.04.2024, 02:21
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Грудень » 26 » НАЙЦІКАВІШИЙ КОНКУРС РОКУ
15:38
НАЙЦІКАВІШИЙ КОНКУРС РОКУ

НАЙЦІКАВІШИЙ КОНКУРС РОКУ

В оновленому затишному Дворічанському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся один з найцікавіших конкурсів року – конкурс краси і чарівності «Міс Слобожаночка – 2014». Десять учасниць з різних шкіл району підкорили глядачів своїм зовнішнім виглядом, вмінням розповісти про себе, своїми талантами. Групи підтримки теж відіграли чималу роль на яскравому святі. Це, зокрема, учні Вільшанської школи та Дворічанського ліцею.
Як і на кожному конкурсі, на нашому не обійшлося без компетентного журі. Його члени оцінювали і зовнішній вигляд учасниць, і їх вбрання, і їх зачіски, і те, наскільки гармонійно все це поєднане й відповідає образу кожної конкурсантки. Очолив журі Дворічанський селищний голова Ф.А. Магомедов, а допомагали йому О.С. Васильєва – головний спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також методист відділу освіти Дворічанської РДА О.С. Логоша. Журі відзначило професійний підхід до підготовки учасниць, високий рівень і різноманітність виступів, високу активність.

 


Натисни на картинку

Натисни на картинку

Глядачі переконалися, що всі учасниці і красиві, і талановиті. Всі вони стали переможницями за різними номінаціями: «Міс чарів-          ність» – Дарина Диня, яка зачарувала своїм співом, «Міс романтичність» – Юлія Потапова – вразила вокальними даними, «Міс артистичність» – дзвінкоголоса Тетяна Ручка, творчий шлях якої розпочався у 2009 році перемогою в районному та обласному конкурсах «Юна принцеса», «Міс грація» – красуня з Тавільжанки Анна Ковшарь, «Міс ніжність» – наймолодша учасниця Анна Бикова, «Міс неповторність» – запальна Надія Хвостова, «Міс оригінальність» – Софія Таран – теж вразила присутніх артистичними здібностями, «Міс фантазія» – щира україночка Тетяна Костенко, «Міс таємничість» – весела Світлана Літвінова. Окремо було відзначено «Міс елегантність» – Вікторію Іларіонову, яка зуміла разом з однокласниками показати свої театральні здібності. А приз симпатій глядачів, про який було оголошено на початку свята, під бурхливі оплески отримала дев’ятикласниця Вільшанської школи Надія Хвостова.
Сподобалися і присутнім, і учасницям конкурсу музичні вітання від вокального ансамблю ЦДЮТ «Барбарики».
Дякуємо Дворічанській селищній раді, яка підтримує талановиту молодь. Вітаємо всіх з наступаючим Новим роком! Бажаємо нових успіхів!

 

 

 

Л. БАБАЙ.
Методист Дворічанського ЦДЮТ.

 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 628 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]