П`ятниця, 19.04.2024, 00:39
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Липень » 31 » ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ГАЗЕТИ
11:31
ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ГАЗЕТИ

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ГАЗЕТИ

Четвертого липня виповнилося 86 років із дня виходу першого номера районної газети, яка на той час мала назву «Соціалістична перемога». Із цієї нагоди до редакції газети «Дворічанський край» завітали поважні гості – як-то кажуть, батько і мати, голова районної ради Г.Г. Турбаба і перший заступник голови райдержадміністрації В.В. Бондаренко, які на сьогодні представляють засновників друкованого видання. Адже саме завдяки цим органам влади і місцевого самоврядування у районі діє названий засіб масової інформації. 
Очільники району зустрілися з колективом редакції, привітали зі святом і побажали творчого натхнення та усіляких гараздів, а газеті – процвітання.
У неофіційній обстановці, за чашкою чаю, обговорили питання, які наразі турбують не лише членів колективу редакції та засновників газети, а і читачів «Дворічанського краю», а це таки найголовніше. Жителі Дворічанщини цікавляться життям району, хочуть дізнаватися про новини в різних галузях зі шпальт районного видання, вітати своїх рідних, друзів, колег зі знаменними датами. Декілька років тому наша районка перебувала в глибокому занепаді, її тираж становив усього-на-всього чотири сотні екземплярів. Сьогодні ж ми маємо більше двох тисяч передплатників. Зі спілкування з населенням знаємо: газету читають. Чимала частина читацької аудиторії запевняє, що і в майбутньому не відмовляться від районного видання, чого б це не коштувало у грошовому еквіваленті. Але ж є у нас і такі читачі, які не можуть уявити своє життя без газети, та все ж оглядаються на її ціну… Це питання було одним із тих, які обговорювали під час зустрічі. 
Відповідно до чинного законодавства в Україні розпочалося реформування державних і комунальних засобів масової інформації. Для нашої газети процес роздержавлення почнеться у квітні 2018 року. Враховуючи цей факт і підрахувавши собівартість видання, ми дійшли висновку, що передплатну ціну газети на 2018 рік доведеться дещо збільшити. Сподіваємося, що підвищення буде незначним, і наша читацька аудиторія кількісно не зменшиться, не залишиться без місцевого джерела інформації, а ми не втратимо свого читача. 
Також обговорили питання стосовно висвітлення діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування на шпальтах газети після роздержавлення. Колектив редакції вдячний керівникам району за змістовну зустріч. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. 
                                                                                                                                                О. САНІНА.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 371 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]