Четвер, 25.04.2024, 18:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Серпень » 4 » «ОДНЕ ЖИТТЯ – ОДНА РОБОТА»
10:19
«ОДНЕ ЖИТТЯ – ОДНА РОБОТА»

«ОДНЕ ЖИТТЯ – ОДНА РОБОТА»

Під такою назвою майже десятиліття тому була представлена читачам стаття про жінку, яка всю свою трудову діяльність присвятила роботі на пошті листоношею, завжди ставлячись до справи, якою займалася, сумлінно, відповідально. Це Тетяна Іванівна ХАБОТА із с. Тавільжанка. У переддень 85-ї річниці з дня виходу першого номера районної газети особливо приємно згадати про цю жінку і розповісти про неї нашим читачам.


Трудовий шлях Тетяни Іванівни розпочався взимку 1970 року. Ознайомилася з дільницею обслуговування, вивчила місця розташування помешкань тавільжанців. Робота ускладнювалася тим, що зима видалася багатосніжна, з хурделицями та заметілями. Але ж справилася, налаштувалася на роботу не на один рік. Протягом 37 років Тетяна Іванівна надавала мешканцям вулиць Жовтнева і Першотравнева (на той час вулиці мали такі назви), що в Тавільжанці, поштові послуги, серед яких доставка газет, журналів, листів, телеграм. А крім того, найвідповідальніша і найризикованіша послуга – доставка пенсії пенсіонерам. Та все ж молода жінка, завжди чемна, ввічлива і привітна, вчасно й якісно справлялася зі своїми обов’язками. Якщо серед літніх людей зустрічалися неписьменні чи зі слабким зором, то Тетяна прочитувала лист чи телеграму, допомагала порадою. Тож поступово напрацьовувався авторитет, зростала повага односельчан до листоноші.
Старанність та відповідальність жінки відзначили не лише тавільжанці. Радісна, хвилююча подія сталася у трудовому житті Т.І. Хаботи у 2003 році – їй присвоїли почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України». Вітав її особисто Президент України Л.Д. Кучма.
Нині Тетяна Іванівна перебуває на заслуженому відпочинку. Проте вона не відсторонена від поштових справ, бо прищепила любов до професії, якій присвятила трудовий шлях, і своїм дітям: обидві доньки Тетяни Іванівни – Наталія Мовмига та Людмила Бритік – вже тривалий час теж працюють у сфері послуг. Наталія обіймає посаду інженера поштового зв’язку ЦПЗ № 5 у смт Дворічна, а Людмила – начальника відділення поштового зв’язку с. Жовтневе.
У липні Тетяна Іванівна відзначає свій день народження. Вітаємо її з особистим святом. Бажаємо довгих років життя, міцного здоров’я, радості, спокою, миру!
                                                                                                                            О. САНІНА.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 358 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]