Середа, 24.04.2024, 11:42
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Грудень » 26 » ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ
16:51
ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Указом Президента від 18 жовтня 1997 року № 1167/97 в Україні встановлено свято – День Сухопутних військ України, яке відзначається щорічно 12 грудня.
Сухопутні війська були сформовані у складі Збройних Сил на підставі Указу Президента відповідно до статті 4 Закону України «Про Збройні Сили України» у 1996 році. Саме вони є головним носієм бойової могутності незалежної української держави. За своїм призначенням та обсягом покладених на них завдань сухопутні війська відіграють вирішальну роль у виконанні своїх функцій як у мирний, так і у воєнний часи. За чисельністю сухопутні війська складають майже половину Збройних Сил України.

 


Натисни на картинку

Натисни на картинку

Дванадцятого грудня голова Дворічанської райдержадміністрації В.І. Клочан та перший заступник голови РДА С.В. Міщенчук відвідали військовослужбовців 7-го Хмельницького батальйону територіальної оборони, який дислокується на території нашого району. Віктор Іванович привітав бійців, а також переказав вітання з Днем сухопутних військ України від голови районної ради Г.Г. Турбаби, побажав здоров’я і мирного неба над головою. «Як відомо, піхота – матінка полів. Також відомий вислів: «Поки в ході бою на землю не ступила нога піхотинця, територія ця не рахується завойованою або звільненою від ворога»,  – зазначив він.
За самовідданість у виконанні службового обов’язку, забезпечення захисту державного суверенітету, територіальної цілісності України та з нагоди Дня Сухопутних військ України подяками Дворічанської райдержадміністрації та районної ради нагороджені окремі військовослужбовці батальйону.

 

 


Натисни на картинку

Натисни на картинку

Не залишилися без уваги цього дня й керівники базових сільгосппідприємств, на територіях яких дислокуються військові. «За активну життєву позицію, сприяння в наданні допомоги щодо матеріального забезпечення військовослужбовців, підвищення їх боєздатності та з нагоди Дня Сухопутних військ України» подяки отримали директор товариства з обмеженою відповідальністю «Агроліга» Мікаєл Григорович Тамарян та директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Перемога» Арсен Грачович Сімонян. Вони, в свою чергу, привітали військових з Днем Сухопутних військ і побажали їм скорішого повернення до рідних домівок.

 

 

 

А. ФОМІН.
Фото автора.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 471 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]