П`ятниця, 19.04.2024, 03:59
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Березень » 21 » РОБОТА НА БЛАГО ЛЮДЕЙ
13:27
РОБОТА НА БЛАГО ЛЮДЕЙ

РОБОТА НА БЛАГО ЛЮДЕЙ

Напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення хочемо розповісти про керівника КП «Дворічна» та очолюваний ним колектив.
Працівники цього підприємства щоденно трудяться, підтримуючи в належному стані важливі системи життєзабезпечення – постачання води, вивезення рідких і твердих побутових відходів, забезпечують вуличне освітлення та благоустрій селища. Силами підприємства здійснюється ремонт мереж водогону, вигрібних ям, ямковий ремонт доріг, обслуговуються цвинтарі, насаджуються квіти, які дарують нам радість і хороший настрій, щороку прикрашається новорічна ялинка. Нещодавно облаштовано майданчики під контейнери для збору твердих побутових відходів, проводяться будівельні роботи та низка інших робіт. Колектив КП «Дворічна» створює комфорт і затишок у нашому рідному селищі Дворічна.
У галузі житлово-комунального господарства працюють відповідальні люди, справжні професіонали своєї справи, котрі щоденно працюють у важких умовах. Усіх цих успіхів підприємство досягло завдяки професіоналізму, працездатності, щирості та людяності керівника Д.М. Стоянова, який очолив його, прийнявши у жахливому стані (великі борги підприємства по податках, заборгованість із виплати заробітної плати за 7 місяців та багато інших негараздів), і керує підприємством уже майже 10 років. За цей час він досяг порозуміння як із абонентами, котрі користуються послугами КП «Дворічна», так і з місцевою владою. Він щоденно отримує підтримку від голови Дворічанської райдержадміністрації В.А. Приходька, голови Дворічанської районної ради Г.Г. Турбаби, Дворічанського селищного голови Ф.А. Магомедова.
Населення Дворічної з повагою та довірою ставиться до комунального підприємства. Завдяки керуванню Д.М. Стоянова наше селище стало чистішим та охайнішим. Ліквідовуються стихійні звалища, багато вулиць стали освітленими, чистими, наведено порядок на місцевому сміттєзвалищі, на цвинтарях.
Така щира і професійна праця керівника не залишилась непоміченою з боку місцевої влади. З нагоди професійного свята у 2011 році його нагороджено почесною грамотою Дворічанської РДА. У 2014 та 2015 роках Дмитра Миколайовича було відзначено почесними грамотами до 23-ї та 24-ї річниць незалежності України від голови Дворічанської райдержадміністрації та голови Дворічанської районної ради, у 2017-му йому вручили відзнаку Президента України – ювілейну медаль «25 років Незалежності України».
Комунальне підприємство «Дворічна» на чолі із Д.М. Стояновим неодноразово було визнане одним із кращих комунальних підприємств України за підсумками роботи в 2010-2016 роках, а у 2013-му колективу КП «Дворічна» було оголошено подяку голови Дворічанської селищної ради Ф.А. Магомедова.
Шановні Дмитро Миколайович та колектив КП «Дворічна»! Щиросердечно вітаємо вас із Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Бажаємо вам витримки, терпіння, життєвого оптимізму, благополуччя, добра, здоров’я, злагоди, мирного неба та професійних успіхів!
Вы трудитесь на благо людям.
Жилищно-коммунальный труд
Пускай всегда достойным будет,
пускай его превознесут!
Мы будем всех вас, «коммунальщиков»,
благодарить словами теплыми,
за то, что создаете вы удобства и уют,
Чтобы вы могли быть гордыми
За свой простой, но так необходимый труд!

                                                                                          З повагою, ветерани праці КП «Дворічна».

Категорія: Хроніка тижня | Переглядів: 422 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]