Субота, 20.04.2024, 02:07
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » СПОРТИВНЕ СВЯТО У БОГДАНІВСЬКОМУ
12:17
СПОРТИВНЕ СВЯТО У БОГДАНІВСЬКОМУ

СПОРТИВНЕ СВЯТО У БОГДАНІВСЬКОМУ

Під звуки фанфар у селі Богданівське (Жовтневе) відбулося грандіозне та видовищне спортивне свято — відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям, якого з нетерпінням чекала уся спортивна громада села, а особливо малеча. Ця спортивна споруда гармонійно вписалася в соціально-культурний комплекс у центрі села поруч із будівлею школи.
Офіційну частину свята відкрив головний спонсор — генеральний директор ПСП «Родіна» Олег Федорович Шишкунов. «Коли мені доводилося бувати за кордоном, я завжди ніяковів, коли бачив, як селяни працюють на досконалій сільськогосподарській техніці, а у наших колишніх колгоспах люди втрачали своє здоров’я, працюючи на застарілій техніці, на молочно-товарних фермах із тяжкими умовами праці. На сьогодні у ПСП «Родіна» найсучасніший молочний комплекс, сільськогосподарська техніка, яка відповідає світовим стандартам якості. У мене була давня мрія побудувати спортивний майданчик у селі. Ми всі звикли, що такі спортивні споруди прикрашають міста, районні центри, а сьогодні, завдяки нашим спільним зусиллям, цей сучасний майданчик з’явився у нашому селі.»


Учасників свята привітала заступник голови райдержадміністрації Ірина Володимирівна Григоренко. Вона зачитала вітальний лист від голови райдержадміністрації Валерія Анатолійовича Приходька та голови райради Галини Григорівни Турбаби. До слів привітання приєдналися начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Наталія Іванівна Коваль, майстер спорту України з волейболу, гравець команди «Локомотив» (Харків) Сергій Коваленко, директор районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Віктор Каща, якому в цей день довелося виконувати обов’язки ведучого святкової програми, спортивного коментатора та судді. До Дня фізичної культури та спорту, що вся наша спортивна громада відзначила напередодні, Віктор Володимирович вручив медалі гравцям збірної команди району з волейболу, яка здобула золоті нагороди на першості області. За підтримку наших команд у турнірах Пам’ятна медаль була вручена Сергію Коваленку, подарунок - Володимиру Домніну, а також пам’ятний подарунок із нагоди дня народження меценату, винуватцю свята Олегу Шишкунову.

         
Настала хвилююча хвилина свята. Право урочисто перерізати символічну червону стрічку, даючи старт тренуванням та різноманітним турнірам на десятки років вперед, надано організатору цього дійства, заслуженому працівнику сільського господарства, директору ПСП «Родіна» О.Ф. Шишкунову. Допомагали йому у цьому Сергій Коваленко та юні спортсмени – учні місцевої школи. Перед початком першого футбольного матчу Олег Федорович вручив ключі від споруди директору Жовтневої ЗОШ Наталії Григорівні Бердник.
Під звуки фанфар на поле першими вийшли юні футболісти Жовтневої школи та вихованці Дворічанського ДЮКФП «Юність», які отримали право першої гри на спортивному майданчику. Наступними футбольну естафету прийняли старшокласники Дворічанської та Жовтневої шкіл. Завершили футбольні баталії ветерани футболу Богданівського та Дворічної. Кожна із шкільних команд отримала солодкі подарунки у вигляді торта із зображенням футбольного м’яча, а команди ветеранів — по ящику смачних напоїв. Гравці, які зуміли першими відправити м’яч у сітку воріт суперників, у подарунок отримали по дволітровій пляшці свіжого молока вищого гатунку, з молочної ферми ПСП «Родіна».


Демонструючи універсальні можливості спортивного майданчика, на зелене покриття вийшли дві баскетбольні команди, у складі яких були гості з м. Куп’янськ. Завершилися спортивні баталії дружнім турніром із волейболу між ветеранською командою «Родіна» — капітан команди Олег Шишкунов, та районною молодіжною збірною командою з волейболу. Гравці останньої у двох сетах поступилися досвідченішим волейболістам.
На завершення О.Ф. Шишкунов подякував спортсменам, суддям, тренерам команд, уболівальникам за участь у спортивному святі та ще раз наголосив: «Цей надсучасний спортмайданчик побудований насамперед для дітей та молоді — для ігор у міні-футбол, баскетбол, волейбол та теніс. Тому сподіваємося, що відкриття багатофункціонального спортивного майданчика допоможе досягнути нових спортивних вершин, створити умови для гармонійного, культурного та фізичного розвитку молоді, залучити до активних занять спортом, пропагувати здоровий спосіб життя».
                                                                                                                               А. ФОМІН.
                                                                                                                           Фото автора.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 444 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]