Четвер, 18.04.2024, 21:08
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Вересень » 29 » СВЯТО РІДНОГО СЕЛА
14:50
СВЯТО РІДНОГО СЕЛА

СВЯТО РІДНОГО СЕЛА

Двадцять четверте серпня – День незалежності України – свято нашої держави.
А в Лимані Другому – День села. Цього року село святкує 25-у річницю створення Лиманської Другої сільської ради.
Спозаранку лунала українська музика, різнокольорові прапори прикрасили площу біля сільської ради
Свято розпочалося футбольним турніром, присвяченим Дню села. Для участі у ньому приїхали команди Колодязненської, Кам’янської, Миколаївської, Лиманської Другої сільських рад і команда ветеранів футболу. Футбольний турнір проходив тривало, хлопці мужньо та завзято змагалися між собою. Перемога була за командою Колодязненської сільської ради. Друге місце виборола команда Кам’янської сільської ради. Третє – посіла команда Миколаївської сільської ради. Але ніхто не був засмучений, бо сільський голова Микола Серафимович Коломійцев нагородив кожну команду.

          
Урочиста частина свята традиційно розпочалася Державним Гімном України, під час якого з трепетом у серці стояли і дорослі, і малеча. Ведуча святкової програми В.Г. Рижкова віршами прославляла нашу Україну та рідне квітуче село. Вітав цього дня своїх односельчан і М.С. Коломійцев. Традиційно цінні подарунки отримали новонароджені жителі села – Нікіта Камагуров, Маргарита Яловська, Дімід Єрохін; багатодітні сім’ї: І.В. Дзюбенко, О.О. Радчук і Д.О. Яловської; майстрині вишиванок К.Д. Шалаєва й А. Затула. Сільський голова виніс щиру подяку нашим спонсорам, які допомагають у житті громади села Лиман Другий – І.П. Хавелову, М.Г. Тамаряну, О.П Солонині, В.Д. Декалюку.

Завітали на наше свято і почесні гості голова районної ради Г.Г. Турбаба та завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д.О. Шенцева у Дворічанському районі В.І. Дорошенко. Дуже багато теплих слів побажань мирного неба над головою та здійснення мрій і процвітання Лиманської громади почули наші односельці. Сільський голова підбив підсумки конкурсу «Квітуча садиба». Кращими у селі Лиман Другий визнано садиби Л.Ф. Решетнікової та В.П. Устяхіної, які отримали цінні подарунки.

           
На сцену було запрошено сім’ї, котрі в цьому році святкують срібне весілля – 25 років разом – Сергій і Марія Лимарі, Сергій і Наталія Солонини, Сергій і Світлана Сененки, Павло і Вікторія Строєви, Валерій і Ксенія Бабакови, Олександр і Лідія Головченки, яким С. М. Труфанова пов’язала весільні рушники, їм було вручено бокали з шампанським. Також на цьому святі було відзначено сім’ю Олександри Сергіївни і Михайла Григоровича Головань, які відзначили в цьому році 50-річчя спільного життя. Отримали лиманчани привітання з Днем села і від настоятеля Свято-Георгіївського храму отця Олексія та депутата районної ради О.О. Базарної.
А в цей час на площі дзвеніли радісні голоси дітей, які були в захваті від подарунка народного депутата України Д.О. Шенцева. Діти мали змогу поспускатися з гірки, пострибати на батуті та поласувати солодкою ватою. Було приємно спостерігати за веселою дитячою метушнею.
Свято набирало обертів.


Після закінчення заходу сільський голова та депутат районної ради О.О. Базарна запросили усіх присутніх поласувати смачною кашею, яку традиційно приготували Г.М. Дзюба та К.В. Бабакова.
Вечоріло, під запальні пісні гуляло все село. Небо над селом осяяв святковий феєрверк.
                                                                                                                                         С. КУЗЬМІНА.
                                                                                         Секретар Лиманської Другої сільської ради.

                                                                                                                                       Фото О. Саніної.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 405 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]