Субота, 20.04.2024, 07:59
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2015 » Липень » 10 » СВЯТО СЕЛА У НОВОЄГОРІВЦІ
11:11
СВЯТО СЕЛА У НОВОЄГОРІВЦІ

СВЯТО СЕЛА У НОВОЄГОРІВЦІ

Четвертого липня жителі та гості Новоєгорівки вдруге відсвяткували День села.
Цього літнього вечора на свято завітала голова районної ради Галина Григорівна Турбаба, яка привітала присутніх та побажала всім усіляких гараздів. Під час своєї промови вона згадала поважних жителів села, а Плужник Валентину Григорівну за багатолітню та сумлінну працю в галузі медицини нагородила цінним подарунком.
Із вітаннями до громади звернулися господарі – сільський голова М.М. Стєганцев та керівник базового сільськогосподарського підприємства М.Г. Тамарян. На святі також були присутні В.І. Дорошенко – представник народного депутата України Д.О. Шенцева, А.Є. Фомін – редактор районної газети «Дворічанський край», керівники сільськогосподарських підприємств В.В. Акулов, О.П. Вінніченко, Ю.М. Ситник.
Під час концерту, який провели учасники художньої самодіяльності під керівництвом О.В. Кононенка (директор Новоєгорівського СБК), було вручено цінні подарунки членам місцевої громади. А саме: наймолодшій жительці села – Алінці Плужник, найстаршій жительці села – О.І. Куриленко, «ветеранам» подружнього життя – сім’ї Злобіних із с. Терни. З 55-річчям привітали А.І. Дідич.


Завдяки благодійному фонду Д.О. Шенцева, діти весело і жваво провели час на атракціонах – батуті та гірці. Також дітей розважали казкові персонажі – аніматори з м. Харків.
Люди з нетерпінням чекали на розіграш лотереї, лоти для якої надано ПП «Мечниково». У лотереї були розіграні бичок, поросята, зерно, господарські товари, іграшки для дітей тощо. Майже до світанку лунала музика святкової дискотеки.
Гості свята дуже вдячні керівництву ПП «Мечниково» на чолі з директором господарства М.Г. Тамаряном, спеціалістам та працівникам господарства, які брали участь в організації свята села: приготуванні смачної польової каші, шурпи та проведенні святкової концертної програми.


М. СТЄГАНЦЕВ.
Новоєгорівський сільський голова.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 471 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]