П`ятниця, 26.04.2024, 19:00
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Серпень » 4 » СВЯТО СЕЛА У НОВОЄГОРІВЦІ
11:01
СВЯТО СЕЛА У НОВОЄГОРІВЦІ

СВЯТО СЕЛА У НОВОЄГОРІВЦІ

У неділю, третього липня, жителі с. Новоєгорівка відзначали День села. Цьогоріч свято позначилося у літописі села особливою знаменною подією – першою божественною літургією, яка розпочалася вранці у новобудові храму, спорудженого на честь Святителя Афанасія. У цей святковий день стіни храму вперше приймали своїх парафіян. Водосвятний молебень Святителю Афанасію і хресний хід жителі села сприйняли з величезною радістю, бо на соборну молитву зібралися священнослужителі всього Дворічанського благочиння на чолі з протоієреєм Олександром Свиридовим.
Свято продовжилось увечері вітаннями та концертною програмою самородків Новоєгорівської землі. Цього літнього вечора на захід завітала голова районної ради Г.Г. Турбаба, яка привітала присутніх і побажала їм усіляких гараздів. Під час своєї промови вона подякувала сільському голові М.М. Стєганцеву за участь у соціальних проектах на благо сільської громади, а директору ПП «Мечниково» М.Г. Тамаряну – за небайдуже ставлення до проблем соціальної сфери села, духовний розвиток новоєгорівської громади, також вручила йому подяку районної ради.
У ході концертної програми з вітальними словами до громади звернулися М.М. Стєганцев, який зачитав слова привітання від голови Дворічанської РДА В.А. Приходька, керівник базового сільськогосподарського підприємства М.Г. Тамарян, генеральний директор компанії «Агроліга» О.М. Бердник, голова районної організації ветеранів України В.І. Дорошенко, який передав слова вітання від народного депутата України Д.О. Шенцева.


У цей вечір своїми художніми номерами новоєгорівців та гостей села вітали ведучі – Ганна Ломака і Ганна Кутько, учасники художньої самодіяльності під керівництвом О.В. Кононенка – директора Новоєгорівського СБК, Юлія Смігунова, Раїса Іванівна Ситник, Аліна та Каріна Шарови, Діана Герасименко, Каріна Федоренко, Катерина Шнуренко та тріо «Любисток» – Світлана Михайлівна Деркач, Олександра Михайлівна Демченко, Раїса Іванівна Ситник.
Подарунками були відзначені жителі Новоєгорівки: старійшина села – дев’яностодворічна Антоніна Кузьмівна Єлісєєва; матері-героїні, яким у цьому році виповнюється по 90 років, – Віра Петрівна Олійник і Антоніна Володимирівна Дьоміна; подружжя, які в цьому році відзначили золоте весілля, – Володимир Васильович і Ганна Петрівна Бездольні, Михайло Антонович та Антоніна Юхимівна Громові. Подарунки вручили учасникам АТО, серед яких Сергій Юрійович Шевченко, Микола Миколайович Попов, Олександр Миколайович Вінниченко, Віктор Іванович Скрипниченко, Олексій Михайлович Козел. Привітали і тих, хто в цей день відзначав свій День народження, це Станіслав Голуб, Сергій Котов, Петро Дмитрович Плешу. Подружжя Сергія та Валентини Волинців, які нещодавно стали на рушник, та наймолодша жителька села – Вероніка Нестеренко, яка народилася 29 червня, також отримали у цей день подарунки.
Після закінчення концертної програми на усіх чекали шурпа, польова каша, шашлик та святковий розіграш лотереї, лоти для якої надано ПП «Мечниково».
Учасники свята дуже вдячні керівництву ПП «Мечниково» на чолі з директором М.Г. Тамаряном, спеціалістам і працівникам господарства, які брали участь в організації Дня села: приготуванні смачної польової каші, шурпи та проведенні святкової концертної програми.
                                                                                                                               А. ФОМІН.
                                                                                                                           Фото автора.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 422 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]