П`ятниця, 19.04.2024, 18:20
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2015 » Лютий » 20 » СВЯТО ШКІЛЬНОЇ РОДИНИ
16:27
СВЯТО ШКІЛЬНОЇ РОДИНИ

СВЯТО ШКІЛЬНОЇ РОДИНИ

З дня відкриття Друголиманської школи минуло сорок років. Це свято для всієї шкільної родини – випускників, учнів, вчителів, батьків. З нагоди ювілею у школі панувала радісна атмосфера.
Це був день з грандіозними планами та подіями. При вході гостей зустрічали зі словами привітання учні навчального закладу. У коридорі закладу – виставка фотографій із шкі- льного життя. Декорації намету з вогнищем нагадали випускникам про туризм у шкільні роки.
Серед гостей – голова Дворічанської районної ради, перший заступник голови Дворічанської райдержадміністрації, вчителі-пенсіонери, які працювали у нашій школі, а також випускники, учні та їх батьки. Тут зустрілися друзі різних років, яких поєднала школа. Довгоочікувана зустріч подарувала теплі та щирі обійми колишніх колег. Вони пройшлися коридорами школи, згадуючи ті незабутні роки, які колись провели тут.
Із вітальним словом звернувся до присутніх директор школи Базарний Вадим Олексійович. Він подякував усім, кому школа стала рідною домівкою, згадав тих вчителів, яких вже немає поряд з нами. Присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.
До присутніх звернулися Галина Григорівна Турбаба та Сергій Васильович Міщенчук. Мова йшла про історію школи та про її музей бойової слави, заснований ветераном освіти Труфан Вірою Василівною. Свого часу це був чи не єдиний шкільний музей у Харківській області. Галина Григорівна привітала присутніх на святі з ювілеєм школи та подякувала педагогам за самовіддану працю. Сергій Васильович згадав про спо- ртивні досягнення випускників та учнів школи.

Натисни на картинку

Натисни на картинку
Після урочистостей були музичні та танцювальні номери, гуморески і театральні сценки у виконанні учнів. Випускники школи говорили слова вдячності та вітали вчителів. Присутні переглянули відео з минулих років святкування.
Усім випускникам-ювілярам Друголиманський сільський голова Микола Серафимович Коломійцев вручив солодкі подарунки. Того дня школярі та педагоги почули безліч теплих слів. Ось таким видався День народження школи.
Звичайно, сорок років – це не так і багато для школи. Проте Друголиманська назавжди залишиться у пам’яті її випускників. І надалі вони будуть зустрічатися у рідному храмі науки, щоб згадувати роки навчання.
З Днем народження, школо! Вітають тебе вчителі, люблячі учні, дякують за щасливі роки навчання!


І. БОНДАРЕНКО.

 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 541 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]