П`ятниця, 19.04.2024, 06:50
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2018 » Березень » 26 » ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ
15:58
ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ

ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ

Минулий тиждень у Дворічанському районі відзначився низкою визначних подій. Особливою подією, яку вся громада району відзначила 2 лютого з особливою радістю та повагою, була 75-а річниця визволення Дворічної та району від фашистських загарбників у роки війни. Саме в лютому один за одним звільняли радянські війська населені пункти сходу Харківщини. 3 лютого день визволення відзначають жителі Шевченківського району. Саме в цей день цьогоріч до шевченківців завітала спортивна делегація Дворічанського району на чолі з головою райдержадміністрації Іриною Григоренко. З нагоди 75-ї річниці визволення сел. Шевченкове від фашистських загарбників у спортивному комплексі відбулися святкові спортивні змагання.
У відкритті спортивного заходу взяли участь: заступник голови облдержадміністрації Анатолій Бабічев, голова Шевченківської райдержадміністрації Валерій Приходько, голова Дворічанської райдержадміністрації Ірина Григоренко, голова Шевченківської райради Наталія Онищенко, голова ветеранської організації Василь Борисенко, спортивні делегації Шевченківського та Дворічанського районів, уболівальники. Валерій Приходько та Наталія Онищенко звернулися до присутніх із вітальними словами та, за доброю українською традицією, вручили запашні короваї Анатолію Бабічеву та Ірині Григоренко, які, в свою чергу, привітали спортсменів зі святом.
Право підняти державний прапор разом із представником шевченківської спортивної команди було надано представнику Дворічанського району – Юрію Гніздилову. Завершилась урочиста частина покладанням квітів до Меморіалу Слави.
А потім закипіли спортивні баталії. За результатами змагань з міні-футболу, з рахунком 7:4 перемогу здобула молодіжна команда дворічан, а ветерани зіграли унічию (4:4).
У волейбольній зустрічі перемогу впевнено отримали дворічани з рахунком 3:1.
У змаганнях із шахів першу сходинку посіла команда Шевченківського району, а в особистому заліку рівну кількість очок набрали Юрій Ревенко (Шевченкове), Михайло Літвінов (Шевченкове), Геннадій Ковальов (Дворічна). У командних змаганнях із більярду, настільного тенісу перемогу вибороли дворічани, а в особистому заліку з тенісу І місце посів Антон Опара (Дворічна), ІІ місце за Романом Гумаровим (Шевченкове), ІІІ – за Володимиром Чабанним (Шевченкове). За підсумками спортивних змагань переможців нагороджено кубками, спортивними призами і грамотами. У командному заліку Кубок і Почесну грамоту за перемогу забрали теж наші земляки.
Цього ж дня Валерій Приходько, Ірина Григоренко й Анатолій Бабічев відвідали нещодавно відкритий сучасно обладнаний зал боксу. Юні боксери Шевченківщини на чолі з тренером Євгеном Донцем зустріли почесних гостей показовими виступами.
Завітали керівники і в створену в 2017 році на базі ліцею Шевченківської райради опорну школу, де облаштовано єдиний серед сільських шкіл області скеледром. Юні туристи продемонстрували гостям свою майстерність. Директор закладу Тетяна Шмігельська запросила гостей до сучасних кабінетів біології, хімії та фізики.


Радо зустріла делегацію у Гетьманівському НВК директор закладу Валентина Бовдуй. Тут навчається близько 100 дітей. За результатами ЗНО, у 2017 році заклад посів 2 місце в області.
За результатами зустрічі висловлено спільну зацікавленість у подальшій співпраці громад Дворічанського та Шевченківського районів, яка дає можливість детальніше ознайомитися з досвідом роботи регіонів, помірятися  силами у спортивних змаганнях.
Наступну зустріч дворічан і шевченківців планується провести на території нашого району навесні.
                                                                                                                                                 А. ФОМІН.
                                                                                                                                             Фото автора.

Категорія: Спорт | Переглядів: 478 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]