П`ятниця, 29.03.2024, 02:59
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2015 » Лютий » 2 » ВІДБУВСЯ РОЗІГРАШ СУПЕРПРИЗІВ СЕРЕД ПЕРЕДПЛАТНИКІВ «ДК»
17:31
ВІДБУВСЯ РОЗІГРАШ СУПЕРПРИЗІВ СЕРЕД ПЕРЕДПЛАТНИКІВ «ДК»

ВІДБУВСЯ РОЗІГРАШ СУПЕРПРИЗІВ СЕРЕД ПЕРЕДПЛАТНИКІВ «ДК»

На початку передплатної кампанії на 2015 рік ми запропонували мешканцям Дворічанщини долучитися до акції. Всіх, хто передплатив «районку» на поточний рік чи перше його півріччя, заохочували взяти участь у розіграші цінних подарунків від редакції «Дворічанського краю». Учасниками заходу стали майже сто передплатників «районки», які принесли або надіслали до редакції копії передплатних квитанцій.
І ось, нарешті, минулої п’ятниці стали відомі імена переможців розіграшу. У день проведення розіграшу до редакції запросили членів незалежної комісії з чималої плеяди наших постійних передплатників. Вони й допомогли обрати двох щасливих володарів цінних подарунків.
Волею жереба переможницею серед піврічних передплатників стала О.В. Адаменко з Вільшани. Їй пощастило виграти чудову сучасну праску. Олена Володимирівна передплачує «районку» лише другий рік, але вже встигла стати прихильницею нашого друкованого видання. Також розповіла, що не просто вірила у фортуну, а була на сто відсотків переконаною, що приз отримає саме вона.
Серед річних передплатників головний приз (мультиварка) розіграш подарував Наталі Миколаївні Сбродовій із села Піски. Працює жінка у сільському ФАПі. Вона не один десяток років переконана шанувальниця і постійний передплатник районної газети. До речі, зізналася, що в житті ніколи й нічого не вигравала. Словом, пощастило вперше, і вона радіє від неординарної події на фоні складних нинішніх часів.
Щиро вітаємо володарів суперпризів від «Дворічанського краю»! Бажаємо життєвого натхнення та нових приємних і цікавих відкриттів на сторінках «районки».
Усім іншим учасникам розіграшу, яким, на жаль, не «підкорилися» головні подарунки, не треба сумувати. Вони можуть отримати заохочувальний приз – фірмовий кольоровий календар від «ДК» на 2015 рік – у приміщенні редакції. Чекаємо на вас у робочі дні з 8-ї до 17-ї години.
Дякуємо, що обрали для передплати нашу газету і залишаєтеся з нами! Па-  м’ятайте, «районка» – єдине друковане джерело інформації про наш край.
Відео про розіграш призів від «ДК» дивіться на сайті газети dvorkraj.at.ua.

Власн. інформ.
Фото Л. Черкасової.

 

Категорія: Хроніка тижня | Переглядів: 532 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]