П`ятниця, 29.03.2024, 09:08
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Липень » 31 » ВІДСВЯТКУВАЛИ НОВОЄГОРІВЦІ
11:28
ВІДСВЯТКУВАЛИ НОВОЄГОРІВЦІ

ВІДСВЯТКУВАЛИ НОВОЄГОРІВЦІ

Першого липня в с. Новоєгорівка, де відзначали День села, зібралися як місцеві жителі, так і мешканці навколишніх сіл Новоєгорівської сільської ради. На святі були присутні голова районної ради Г.Г. Турбаба, заступник голови Дворічанської РДА І.В. Григоренко, завідуючий громадською приймальнею народного депутата України Д.О. Шенцева у Дворічанському районі В.І. Дорошенко, керівники ПП «Мечніково» О.М. Бердник та М.Г. Тамарян. 
Із привітальним словом до громади села та присутніх гостей звернулися О.М. Бердник, Новоєгорівський сільський голова М.М. Стєганцев, Г.Г. Турбаба, І.В. Григоренко та В.І. Дорошенко. Вони побажали гостям усіляких гараздів та доброго настрою.


У святковій концертній програмі, сценарій та художні номери якої розробили і підготували працівники Новоєгорівського сільського будинку культури на чолі з Аліною Дяковою, прозвучали пісні у виконані Ані Кірсанової, Юлії Смігунової, Романа Смігунова, Ані Ломаки, Ані Кутько. Присутні з захопленням вітали яскравий номер «Хохотушки-веселушки» у виконанні Катерини Смігунової, Юлі Смігунової, Оксани Скрипниченко, Валентини та Аліни Дякових. 


Глядачам дуже сподобався танцювальний номер у виконанні вихователя дошкільного підрозділу Мечниківського НВК Катерини Смігунової та її вихованки Заріни Дякової. Веселими запальними танцями запам’яталися номери Анастасії Гальченко, Олени Подольської та танцювального тріо із с. Терни у складі Діани Корабельникової, Юлії та Анастасії Лідовських.
Ведучі програми Роман Смігунов та Катерина Скрипниченко в проміжках між концертними номерами запрошували номінантів для отримання цінних подарунків: старожилів села Антоніну Володимирівну Дьоміну, Олександру Іванівну Куриленко, Марію Сергіївну Бондаренко, Антоніну Кузьмівну Єлісєєву та Віру Петрівну Олійник; батьків новонароджених –Вікторію Молчанову, Юлію Рубан та Володимира Подольського, Андрія Чаленка та Світлану Гряник, Павла Єфімова та Надію Чаленко, Сергія та Валентину Волинців, Тетяну Волікову та Олександра Лутенка, Сергія та Тетяну Біденків. Із 55-літнім ювілеєм поздоровили Миколу Івановича Мирошниченка.


Цього дня діти безкоштовно розважалися на гірці і батуті та отримали солодощі.
Після закінчення концерту всіх присутніх на святі частували польовою кашею, шурпою та, щоб був добрий апетит, наливали по чарчині. Свято закінчилося дискотекою та яскравим феєрверком. 
Новоєгорівці дуже вдячні спонсорам цього чудового заходу – керівництву ПП «Мечніково» та всім небайдужим, тим, хто допоміг його провести. Прекрасне свято залишило в серцях людей яскраві спогади та піднесений настрій.
                                                                                                                                        С. ВАБІЩЕВІЧ.
                                                                                                                                        Фото А. Фоміна.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 391 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]