Четвер, 28.03.2024, 22:15
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Травень » 20 » ВШАНУВАЛИ ВИЗВОЛИТЕЛІВ
15:37
ВШАНУВАЛИ ВИЗВОЛИТЕЛІВ

​ВШАНУВАЛИ ВИЗВОЛИТЕЛІВ

Святкування 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні у Дворічній розпочалося урочистою ходою за участю керівництва району та селища, ветеранів війни, представників трудових колективів, громадських організацій, учнівської молоді, мешканців селища і гостей. Вінки були покладені до Меморіалу загиблим воїнам у центрі Дворічної.

Мітинг віршованими словами розпочав ведучий. Вшанували ратний подвиг визволителів.

 


Натисни на картинку

Натисни на картинку

Згодом виступив голова райдержадміністрації С.М. Радьков. Він привітав ветеранів і всіх присутніх з 69-ю річницею Великої Перемоги. «Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої не знало людство. На жаль, з кожним роком свідків тих трагічних подій, ветеранів Великої Вітчизняної війни, залишається все менше і менше. Вітаю всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, із Днем Перемоги! Бажаю міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя!» – сказав Сергій Миколайович.


Натисни на картинку

Натисни на картинку

Натисни на картинку

До присутніх на мітингу звернулася і голова районної ради Г.Г. Турбаба. Від імені депутатського корпусу і від себе особисто вона привітала ветеранів-дворічан, які разом із воїнами колишнього Радянського Союзу спільно здобули Перемогу у тій війні.


Натисни на картинку

Натисни на картинку

– День Перемоги залишається для нашого народу одним з найвеличніших свят. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Зі святом, дорогі земляки! Низький уклін, дорогі ветерани! Вічна пам’ять тим, хто загинув, захищаючи Батьківщину! З величним святом – Днем Перемоги!» – додала Галина Григорівна.
На мітингу також виступили настоятель Свято-Успенського храму отець Олександр, голова районної організації ветеранів України А.М. Новосельцев, голова Дворічанської районної спілки ветеранів Афганістану М.М. Кондратенко. Вони привітали ветеранів та всіх дворічан зі святом Перемоги.

 


Натисни на картинку

Натисни на картинку

На завершення учні Дворічанського ліцею поклали гірлянду слави до підніжжя Мемоліалу загиблим воїнам. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Керівники району, представники районнох організацій, ветерани Великої Вітчизняної війни та жителі і гості селища поклали квіти до Вічного вогню.
Того ж дня у районному будинку культури відбувся святковий концерт. А після його завершення на майдані біля РБК ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників святкових заходів частували польовою кашею. Її приготували кухарі прикордонної застави, яка дислокується в районі. Без символічних «фронтових 100 грамів» теж не обійшлося… Все це додало особливого та піднесеного настрою учасникам святкових заходів і вкотре засвідчило, що День Перемоги для дворічан залишається одним з найвеличніших свят.

 

А. ФОМІН.
Фото автора.

 

 

 

Категорія: Про ветеранів | Переглядів: 528 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]