Субота, 20.04.2024, 17:37
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2016 » Серпень » 4 » З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ РАЙОННОЇ ГАЗЕТИ
10:24
З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ РАЙОННОЇ ГАЗЕТИ

З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ РАЙОННОЇ ГАЗЕТИ

З нагоди 85-ї річниці з дня заснування і виходу в світ першого номера районної газети відбувся турнір з більярду, цікаві протистояння якого пройшли в більярдному залі адміністративного приміщення районного стадіону «Колос». Турнір на призи газети викликав жвавий інтерес серед учасників, тому боротьба на зеленому килимі більярдного столу тривала вперта, суперники демонстрували цілком пристойний рівень гри, красиво забиті в лузи кулі могли стати прикрасою будь-якої ігрової партії, а сам рівень готовності спортсменів відповідав найвищим стандартам.
У результаті проведених двобоїв, які відбувалися до двох перемог одного з суперників, півфінальні пари склали О. Вербицький – В. Диня і М. Диня – В. Каща. В кожному матчі півфіналу боротьба тривала три відведені регламентом партії. Доволі несподівано тон у грі першого півфіналу задав молодий Вадим Диня, і досвідченому супернику коштувало чималих зусиль, аби відігратися лише у вирішальній партії. Другий півфінал пройшов у рівній боротьбі, де суперники вдалися до позиційної боротьби, демонструючи спокійну та розсудливу гру. Здобувши перемогу з рахунком 2:1 (8:6, 5:8, 8:6), путівку до фіналу виборов М. Диня.
Головний матч турніру пройшов у динамічному протистоянні, але перевага М. Дині в боротьбі проти О. Вербицького була суттєвою, він і святкував перемогу з рахунком 2:0 (8:4; 8:4). Третім призером турніру став молодий більярдист В. Диня, який також здобув переконливу перемогу над своїм суперником.
Призери турніру нагороджені грамотами районної газети «Дворічанський край», особистими спортивними призами районного центру «Спорт для всіх», а також пам’ятними сувенірами і подарунками від постійного інформаційного партнера. Також усі учасники отримали в подарунок блокноти і святковий випуск районки. Не обійшлося і без фінансової підтримки. Призовий фонд на турнір люб’язно надав керівник фермерського господарства Іван Петрович Хавелов – палкий прихильник більярду, великий шанувальник спорту і хранитель районних традицій, за що йому велика вдячність і шана від учасників.
                                                                                                                                 В. КАЩА.

Категорія: Спорт | Переглядів: 458 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]