П`ятниця, 29.03.2024, 13:15
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2017 » Вересень » 29 » З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАТИМЕМО ДНЯ СЕЛА!
12:57
З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАТИМЕМО ДНЯ СЕЛА!

З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАТИМЕМО ДНЯ СЕЛА!

Дев’ятнадцятого серпня тавільжанська громада вже вдесяте відсвяткувала день рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями та просто весело й цікаво провести час. Свято почалося о 10-й годині ранку футбольним матчем серед сільських команд. Також позмагалися шахісти села.
О 15-й настоятель православної релігійної общини в честь Архістратига божого Михаїла отець Стефаній здійснив освячення меду та яблук.


Насамперед своїх односельчан привітав Тавільжанський сільський голова Тритяк Микола Іванович. Він побажав усім процвітання, добробуту, мирного неба. Подякував також усім тим, хто небайдужий до проблем громади та бере активну участь у житті сіл, що входять до Тавільжанської сільської ради. Він відзначив подяками та подарунками осіб, які зробили свій вклад у розвиток с. Тавільжанка в різних номінаціях. Це: «Наймолодший житель» – Гвілія Радмір Арсенович; «Найстарший житель» Тавільжанки – Рябоконь Антоніна Карпівна; «Молоде подружжя» – Мазко Анатолій Олександрович та Кузьмічова Світлана Олександрівна; «Багатодітна сім’я» – Абрамова Наталія Олександрівна, Павленко Наталія Іванівна; «Двір зразкового порядку» – Ковшарь Сергій Анатолійович; «Ветеран війни та праці, учасник бойових дій» – Кузьменко Павло Федорович, Кондратенко Ольга Василівна, Гусакова Віра Харлампівна, Рибалка Марія Яківна;  «Установи» – Тавільжанська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Пристанційна ЗОШ І-ІІ ступенів, Тавільжанський ДНЗ, Дворічанський ДНЗ № 2; «Чарівний голос» – Мамедов Олег; «Активний учасник художньої самодіяльності» – Прокоф’єва Діана та  Кіптілий Максим; «Працівник сільського господарства» – Федяй Олександр Григорович, Бердник Олександр Михайлович, Ігнатенко Ольга Миколаївна;. «Меценати села» – Саранді Іван Іванович і Медяник Олена Миколаївна; «Гордість медицини» – Токар Любов Олексіївна та Лебединська Альона Михайлівна; «Гордість педагогічної справи» – Мутильова Любов Іванівна та Губська Ніна Михайлівна; «Довіра» – соціальний працівник територіального центру з обслуговування одиноких та непрацездатних громадян Прокопенко Наталія Анатоліївна; «Найстарший учасник футбольної команди села Тавільжанка, якій у 2017 році виповнилося 60 років» – Демченко Григорій Павлович; «Активіст життєдіяльності громади» –- настоятель православної релігійної общини в честь Архістратига божого Михаїла отець Стефан Груй; «Засновник святкування Дня села Тавільжанка» – Тищенко Олексій Михайлович.
З нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України сільським головою видано розпорядження про надання допомоги в розмірі 1500 грн. 25-ти учасникам антитерористичної операції в східних областях України, які зареєстровані на території сільської ради.
Теплі слова побажання успіхів у всіх справах, родинних радощів, подальшого розвитку громади прозвучали із вуст голови районної ради Турбаби Галини Григорівни.
Від імені райдержадміністрації жителів Тавільжанки привітала  заступник голови РДА Григоренко Ірина Володимирівна.
Поздоровити громаду прибув Дорошенко Василь Іванович, який передав вітальні слова, адресовані тавільжанцям народним депутатом України Шенцевим Дмитром Олексійовичем, а також повідомив, що для малечі на святі працюють атракціони – традиційний подарунок від депутата.
Потім до жителів села з вітальними словами звернулись засновник ТОВ «Куп’янськ – Агроінвест» Тумасян Агасі Овсепович і директор ПСП «Тавільжанське» Шило Оксана Володимирівна. Вони побажали достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання, а також вручили цінні подарунки Тавільжанському дошкільному навчальному закладу, Тавільжанській бібліотеці та відмітили ветерана Тавільжанської футбольної команди Демченка Григорія Павловича.


У святковому концерті взяли участь  аматори художньої самодіяльності. Перед гостями виступили місцевий жіночий хор і танцювальний гурт дівчат. За чудові танці гучні оплески від глядачів отримали наймолодші учасники свята – випускники Тавільжанського ДНЗ.
Святкування Дня села пройшло урочисто і цікаво. Для наймолодших мешканців було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами. Також усіх присутніх пригощали, вже традиційно для нашого села, польовою кашею.


Наприкінці святкового концерту під звуки пісні відбувся феєрверк – подарунок від керівництва базового господарства, який був не тільки спалахом у нічному небі, він своїми вогниками залишив у серці кожного яскраві спогади та піднесений настрій.
Свято вдалося на славу і запам’яталося яскравістю барв, душевним теплом, ставши імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села. Тож усі тавільжанці з нетерпінням чекатимуть наступного Дня села!
                                                                                                                                                 С. МОРОЗ.
                                                                                               Секретар Тавільжанської сільської ради.

                                                                                                                                       Фото А. Фоміна.

Категорія: Святкуємо День села! | Переглядів: 465 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]