Середа, 24.04.2024, 16:03
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Вересень » 19 » І МАЛЕНЬКІ СЕЛА ВІДРОДЖУЮТЬСЯ
14:47
І МАЛЕНЬКІ СЕЛА ВІДРОДЖУЮТЬСЯ

І МАЛЕНЬКІ СЕЛА ВІДРОДЖУЮТЬСЯ

Перші дні осені… Віє слабенький вітерець, злітають листочки з дерев. А в мальовничому селі Мечникове на Дворічанщині – свято. До Дня Незалежності жителі села отримали подарунок від генерального директора ПСП «Виселок» Василя Володимировича Акулова – відремонтований сільський клуб.

За браком бюджетних коштів багато років сільський клуб не ремонтувався, вже почав руйнуватися. А цього року на землі Токарівської сільської ради прийшов справжній господар, якому потрібна не тільки земля, як бага- тьом землекористувачам, але й люди. Майже з нуля, за лічені літні місяці був відремонтований сільський клуб.

Ми також вдячні нашим односельчанам, які небайдужі до громадського життя села і відгукнулися на наше прохання та взяли активну участь у ремонті сільського клубу. Перш за все, це сім’ї Алексєєва М.В., Свердлова В.В., Мащенко В.Я., Гальченко М.В., Пєшкова В.М., Яцкевич Л.М. та багато інших жителів села.

І ось довготривале очікування закінчилося: відкриті двері святково прикрашеного клубу, а в ньому люди. Свято розпочалося з привітання сільського голови О.П. Синянської, яка подякувала всім небайдужим до сьогодення села, а також вручила подяки і подарунки активістам села та В.В. Акулову.


Натисни на картинку

На свято завітала голова Дворічанської районної ради Г.Г. Турба- ба. Вона привітала жителів села Мечникове з цією прекрасною подією відродження і вручила подарунок – набір настільних ігор для клубу, побажала мечниківцям мирного неба, наснаги, активності та цікавої роботи в оновленому осередку культури. Також зі словами привітання з нагоди відкриття відремонтованого клубу та побажаннями подальшого розвитку села виступив голова Дворічанської райдержадміністрації В.І. Клочан. Привітав та подякував мешканцям за активну роботу В.В. Акулов. Він зазначив, що життя села для нього першочергове, розповів про роботу сільгосппідприємства «Виселок», розрахунки з власниками паїв, плани господарства – як виробничі, так і ті, що розраховані на вирішення питань життєдіяльності громади. Від жителів села виступив М.В. Алексєєв, який подякував В.В. Акулову за його небайдужість до селян і постійну допомогу у будь-яких питаннях, а також подарував клубу комплект для гри у настільний теніс.

Веселими піснями й танцями розпочалося свято. Присутні розчулено слухали вірші у виконанні дітей, весело аплодували жартівливим сценкам, зі сльозами на очах слухали про мамину вишиванку, з почуттям гордості сприйняли пісню про своє рідне село Мечникове, слова та музику до якої написала мешканка Л.А. Лапіна.

Після концерту учасники свята могли роздивитися родинне дерево мечниківців, виставки фотографій та малюнків свого дитинства. А згодом усіх частували польовою кашею.

О. СИНЯНСЬКА.

Токарівський сільський голова.

Фото А. Фоміна.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 544 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]