П`ятниця, 19.04.2024, 18:12
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Вересень » 26 » ДЕНЬ СЕЛА У РІДКОДУБІ
12:26
ДЕНЬ СЕЛА У РІДКОДУБІ

ДЕНЬ СЕЛА У РІДКОДУБІ

У вересні свято громади прийшло на землю Рідкодубівської сільської ради. Осінній суботній день порадував теплим сонцем. Легенький вітерець грався з пожовклим листям. Біля прикрашеного сільського будинку культури зібралися односельці, прибули й гості.
Цьогоріч свято стартувало відкриттям дитячого майданчика, завершення облаштування якого з нетерпінням очікували і рідкодубівська малеча, і батьки. Вельми цінний він і для жителів села, бо зроблений їхніми руками. А продовжили святкування у місцевому будинку культури концертною програмою, яку підготували учасники художньої самодіяльності села.
На сцену запросили господарку свята – Рідкодубівського сільського голову Олену Петрівну Павленко. Вона привітала присутніх.


Натисни на картинку

Натисни на картинку

– Знаменно те, що сьогоднішнє свято ми присвятили нашим діткам. Для того, щоб вони росли здорові та щасливі, їм потрібен мир у нашій державі. Хотілося б, щоб наші дорослі звернули на це увагу. Вітаю всіх присутніх і бажаю миру та злагоди у нашій країні та у ваших сім’ях, – сказала, зокрема,  Олена Петрівна.
Підтримали висловлене і керівники місцевих сільгосппідприємств – Петров  Володимир  Федорович та Головачов  Микола  Іванович.
Того дня до села завітали поважні гості – голова Дворічанської районної ради Галина Григорівна Турбаба, перший заступник голови Дворічанської райдержадміністрації Сергій Васильович Міщенчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Іванівна Коваль, представник народного депутата України Д.О. Шенцева Василь Іванович Дорошенко.

 


Натисни на картинку

Натисни на картинку

Галина Григорівна привітала громаду Рідкодубівської сільської ради, передала вітання від громади Петро-Іванівки, яка того ж таки дня відзначала День села. «Дні села, як в районі День громади, стали вже традиційними, але щороку вони святкуються веселіше і з більшим розмахом та кожного разу вражають своєю різноманітністю та новизною. І незважаючи на те, що у нашій країні нині неспокійно, але життя, як мовиться, триває. Тож хай у нашому спільному домі завжди не бракує місця для свят», – наголосила вона.
З теплими словами до присутніх звернувся і Сергій Васильович Міщенчук. Він привітав мешканців Рідкодубівської сільської ради зі святом, а також передав вітання від голови райдержадміністрації Віктора Івановича Клочана, який, на жаль, не зміг завітати на свято. До вітань попередників долучилися Н. І. Коваль та В. І. Дорошенко. Останній передав подарунок – гойдалку від народного депутата України Д.О. Шенцева, яку буде встановлено на дитячому майданчику, який відкрили у день свята.
У ході концертної програми усім дітям та молодим жителям села (до 18-ти років) були вручені подарунки. А після концертної програми присутні на святі виявили ще чимало приємних несподіванок. На площі біля будинку культури, були, зокрема, атракціони: надувна гірка, батут, а також можна було поласувати солодкою ватою. Неподалік розгорнувся справжній кулінарний ярмарок з тортами, пирогами та з іншими смачними стравами, вигаданими рідкодубівськими господинями. Бажаючі могли скуштувати польової каші, попередньо придбавши квитки, здобути щастя у безпрограшній лотереї. Ну а молодь мала змогу «відірватися» на святковій дискотеці, яка завершилася пізно ввечері.
Від імені мешканців Рідкодубівської сільської ради висловлюємо подяку керівникам місцевих сільгосппідприємств, працівникам сільради за допомогу в організації та проведенні свята.

 

А. ФОМІН.
Фото автора.

 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 510 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]