Четвер, 25.04.2024, 09:59
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Дворічанський край


Меню сайту
Категорії розділу
Новини культури [101]
Про ветеранів [9]
Спорт [6]
Медицина [1]
На варті правопорядку [1]
Твої люди, Дворічанщино! [17]
Депутатська трибуна [0]
До витоків православ’я [6]
Новини освіти [1]
Актуальне інтерв’ю [11]
Офіційно [10]
Інтерв’ю на задану тему [3]
Хроніка тижня [12]
Поздоровлення [4]
Святкуємо День села! [14]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Привлечение агента
WMmail.ru - лучший почтовик!
Головна » 2014 » Вересень » 15 » СВЯТО У ЛИМАНІ ДРУГОМУ
11:33
СВЯТО У ЛИМАНІ ДРУГОМУ

СВЯТО У ЛИМАНІ ДРУГОМУ

Традиційно у День Незалежності України Лиманська Друга сільська громада відзначає День села. Розпочалося свято з футбольного турніру між командами сільських рад – Пісківської, Миколаївської, Лиманської Другої, а також командою із села Дворічанського та командою ветеранів футболу. Футбольне протистояння тривало чотири години і завершилося перемогою команди села Дворічанського.

Після обіду біля святково прикрашеного приміщення сільської ради зібралися лиманчани та гості села на концерт з нагоди Дня Незалежності України та Дня села. Під час концерту з привітанням до мешканців села виступив сільський голова Микола Серафимович Коломійцев, який привітав усіх присутніх зі святами та сказав слова вдячності за надану сільській раді допомогу в проведенні свята та інших справах. Це фермерське господарство «Хавєлов І.П.», ТОВ «Східагроконтракт» (директор – Тамарян М.Г.), ПСП «Родина» (директор – Шишкунов О.Ф.), підпри- ємці Солонина О.П., Євсюкова Н.М.

На святі відмітили найстаршу жительку села (90 років) – Труфанову Віру Леонтіївну, яка народила та виховала вісьмох дітей. Також відзначили подружжя Живолупів – Анатолія Кириловича та Зою Іванівну, які разом прожили 53 роки. Не забули й наймолодших мешканців села, які народилися протягом 2013-2014 років, їм також вручили подарунки.


Натисни на картинку

Натисни на картинку

На свято завітали гості – народний депутат України Д.О. Шенцев, голова Дворічанської районної ради Г.Г. Турбаба, голова Дворічанської райдержадміністрації В.І. Клочан, директор ТОВ «Східагроконтракт» М.Г. Тамарян. Гості привітали лиманчан зі святом, побажали присутнім здоров’я, мирного неба та всіляких гараздів.

Дмитро Олексійович Шенцев підбив підсумки конкурсу «Квітуча садиба» та вручив дипломи і цінні подарунки переможцям – Гриценку Петру Миколайовичу, Зеленському Роману Володимировичу, Євсюкову Валерію Миколайовичу. А Мікаєл Григорович Тамарян з нагоди свята подарував лиманській малечі безкоштовні атракціони, що працювали до пізнього вечора.

Після закінчення концерту, який провели учасники художньої самодіяльності Друголиманського, Топільського, Кам’янського та Миколаївського сільських клубів, всіх охочих запросили скуштувати смачної каші. Її приготували на багатті Дзюба Ганна Миколаївна та Бабакова Ксенія Владиславівна.

Вечірнє небо над Лиманом Другим прикрасив святковий феєрверк. А закінчилося свято далеко за північ святковою диско- текою.

В. РИЖКОВА.

Директор

Друголиманського СБК.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 516 | Додав: Fomin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]